Öğrenci Kariyeri Banner

Haluk Bilginer, Angelina Jolie İle Başrolde Oynayacak!

Haluk Bilginer, Angelina Jolie İle Başrolde Oynayacak!

Emmy Ödüllü başarılı oyuncu Haluk Bilginer, iddialara göre Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği 'Maria' filminde dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie ile birlikte başrolü paylaşacak.

Haluk Bilginer, Angelina Jolie İle Başrolde!

Lady Diana'nın biyografisini ele aldığı Spencer filminin de yönetmenliğini üstlenen, Neruda ve Tony Manero gibi başarılı filmlere imza atan ünlü yönetmen Pablo Larrain, 'Maria'  isimli yeni bir filme hazırlanıyor. İddialara göre başrolde Angelina Jolie'nin yer alacağı filmin kadrosuna Haluk Bilginer de katıldı.

'Maria' filmi, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını ele alacak. Angelina Jolie, Callas'ı canlandırmak üzere filmde yer alırken, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'e hayat verecek.

Filmin senaryosunu, izlenme rekorları kıran Peaky Blinders dizisinin senaristi Steven Knight üstleniyor. Film, ünlü sporano Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığını konu edinecek.

Maria Callas, döneminin ünlü sporanolarından biriydi ve New York'ta yaşarken Aristotle Onassis ile birlikte yasak aşk yaşıyordu. Onassis, Jackie Kennedy'nin ikinci eşidir ve onunla evlenmek için Callas'tan ayrılır. Callas, bu ihanetten sonra önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşınır.

Onassis, ilişkileri boyunca Callas'a taciz şiddette bulunur. Callas, yaşadığı şeylerin ağırlığını taşıyamadığı ve ihaneti sindiremediği için 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizi nedeniyle ölür.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.