Öğrenci Kariyeri Banner

Halı Saha Tutkunlarının Aklındaki Fikir: Halısahavar

Halı Saha Tutkunlarının Aklındaki Fikir: Halısahavar

Halı saha tutkunlarının yaşadığı problemlere dijital bir çözüm sunan Halısahavar mobil uygulaması, Play Store ve App Store'da futbolseverler ile buluştu. "Halı sahada ihtiyacınız olan her şey" sloganıyla yola çıkan yerli girişim, halı sahada top koşturanları epey yakından ilgilendiriyor. "Tinder'ın halı saha sürümünü yapsak nasıl olur?" sorusundan doğan fikir, halı saha delileri için biçilmiş kaftan! Ayrıca, halı sahaya ayak basan herkes için hızlı, ekonomik ve eğlenceli bir hizmet sunan Halısahavar girişiminin ekibi, sadece dört genç kafadardan oluşuyor. Girişimin kurucuları, halı saha organizasyonlarına yeni bir soluk getirerek oyunculara daha keyifli bir deneyim vaat ediyor. 

Biz Kimiz?

Halısahavar, ikisi öğrenci ikisi de yeni mezun olmak üzere dört kişilik bir ekibe sahip. Hayallerinin peşinden koşan ve pes etmek gibi bir düşünceleri olmayan bu gençler, enerjilerini Halısahavar projesi için harcıyor. Kullanıcı deneyimi ve kullanıcı arayüzü tasarımı başta olmak üzere, girişim serüveninde ihtiyaç duyulan tüm görselleri tasarlayan Ulaş Bingöl, Kadir Has Üniversitesinde "Yeni Medya" bölümünde okuyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi "Bilgisayar Mühendisliği" bölümünden mezun olan Emir Çetin ise ekibin yazılım geliştirici üyesi. Sakarya Üniversitesi "Endüstri Mühendisliği" bölümünden mezun iki arkadaş olan Oğuzhan Yağcı ve Uğur Can Yaman ise operasyonel süreçlerde koordineli olarak çalışmalarını sürdürüyor. Akademik kariyerini Eskişehir Teknik Üniversitesi "Endüstri Mühendisliği" bölümünde yüksek lisans öğrencisi sürdüren Uğur Can Yaman, ekibin "futbol delisi" rolünü üstleniyor. 

Neler Sunuyoruz?

Halısahavar girişimi, halı saha organizasyonlarında yaşanan problemlere inovatif bir çözüm getiriyor. Günümüzde, geleneksel yöntemler yerine yenilikçi projelerin var olması gerektiğine inanan Halısahavar, kullanıcıların halı saha maçlarından daha çok keyif alması için çabalıyor.

  • Oyuncu Arama: Maçın başlamasına dakikalar kalsa bile eksik oyuncunuzu tamamlamak için Halısahavar yardımınıza koşuyor. Konum belirleyerek çevrenizdeki oyuncuları kaydırmaya başlayabilirsiniz!
  • Rakip Arama: Dişinize göre rakip bulmakta zorlandığınız anlarda Halısahavar yanınızda! Dilediğiniz yerde ilan paylaşarak rakip arayabilirsiniz.
  • Maç Arama: Canınız maç yapmak istediğinde ekip arkadaşlarınız aynı motivasyona sahip olmayabilir. Bu durumlarda, Halısahavar ile bireysel olarak katılmak için maç arayabilirsiniz.
  • Saha İşlemleri: Belirlediğin konumdaki sahaları listeleyerek sahalar hakkında bilgi alabilirsin. Güncelleme ile saha randevusu özelliği de ekleniyor!
  • Takım Kurma: Hayalini kurduğun takımın kaptanı olmak senin elinde. Takımını kur, transferini yap, dizilişini belirle, kıyasıya mücadele et!
  • Halısahavar Kartı Oluşturma: Mevkini ve güçlü özelliklerini seçerek kişiselleştirilmiş HSV kartını oluştur!
  • Eşleşme Özelliği: Konum belirle, aradığını seç, kaydırmaya başla, eşleş!
  • Mesajlaşma: İkinci bir uygulamaya ihtiyaç duymadan halı saha muhabbetlerini uygulama içerisinden sürdürebilirsin! 

Nasıl Destek Olabilirsiniz? 

Periyodik ve inovatif güncellemeler ile yeni özelliklerin de ekleneceğini ifade eden genç girişimciler, eleştirilere ve gelişime her zaman açık olduklarını her defasında dile getiriyorlar.

Kullanıcı geri bildirimleri sayesinde uygulamanın gelişmesini isteyen ekip, sosyal medya iletişim kanallarından tüm soru ve görüşlerinizi cevaplamaya hazır! Diğer yandan, Halısahavar için sponsor ve yatırımcı arayışını sürdüren genç girişimciler, projenin yayılması ve daha fazla kullanıcıya ulaşması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Sosyal medyada da desteğinizi bekliyor. Ayrıca, halı saha oyuncularına fikirden bahsetmeniz bizim için çok değerli olacaktır. Sosyal medyada "halisahavar" kullanıcı adıyla hesaplarına erişebilirsiniz.


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.