Öğrenci Kariyeri Banner

Haftanın Güncel İş ve Staj İlanları Listesi (24 Şubat 2022)

Haftanın Güncel İş ve Staj İlanları Listesi (24 Şubat 2022)

Aktif olarak başvuru kabul eden iş ilanlarını sizler için derledik. Bu haftaki ilanlarımız yeni mezun, part time öğrenci ve kısa dönem staj fırsatlarını içeriyor.

📱 Turkcell Genç Yetenek Yeni Mezun Programı

Turkcell Genç Yetenek Yeni Mezun Programı

Turkcell, yeni mezunlara şans verme amacıyla her alanda bir yıldan az deneyimli adaylara tam zamanlı iş fırsatı tanıyor. Siz de bu fırsatı değerlendirmek için Turkcell GNÇYTNK2022 programına başvurabilirsiniz.

Programa Başvur

📙 TalenTree Staj Programı Başvuru

TalenTree Staj Programı Başvuru

Kastamonu Entegre, İstanbul'daki merkezine 45 günlük staj programı için başvuru alıyor. Bir lisans programında 3. sınıf öğrencisi olan tüm adayların başvurabildiği bu stajın sonunda part-time iş imkanı da öğrencilere sunuluyor.

Programa Başvur

Tofaş Tasarım Uzmanı Arıyor

Tofaş Tasarım Uzmanı Arıyor

Tofaş, Bursa'daki fabrikasında çalışmak için Makina, Otomotiv veya Uçak Mühendisliği bölümlerinden mezun tasarım uzmanı arıyor.

İlana Başvur

Tofaş PWT Kontrol ve Kalibrasyon Uzmanı Arıyor

Tofaş, Bursa'daki fabrikasında çalışmak üzere Elektrik/Elektronik, Mekatronik, Otomotiv, Kontrol veya Makina Mühendisliği bölümlerinden mezun PWT Kontrol ve Kalibrasyon Uzmanı arıyor.

İlana Başvur

BadiWorks Part Time Proje Yöneticisi Arıyor (Öğrenci)

BadiWorks Part Time Proje Yöneticisi Arıyor (Öğrenci

Öğrenci Kariyeri üzerinde kulüp ilişkilerini yönetecek ve haftada üç gün ofise gelebilecek part-time proje yöneticisi arıyoruz.

İlana Başvur

Badiworks Video Editör İş İlanı

BadiWorks olarak başta Öğrenci Kariyeri olmak üzere projelerimizde After Effects ve Adobe Premiere gibi programlara orta düzeyde hakim video editörü arıyoruz.

İlana Başvur

Young Executive Academy Eğitim Programı

Young Executive Academy Eğitim Programı

Beş farklı alanda öğrencilerin eğitimler alabilmesini sağlayan ve bu sene başarılı öğrencilerini ücretsiz olarak Cambridge Üniversitesi'nde yaz okuluna gönderecek olan YEA Akademiye de başvurular devam ediyor.

Eğitime Başvur


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.