Öğrenci Kariyeri Banner

Google ve Apple'dan Türkiye'ye Destek!

Google ve Apple'dan Türkiye'ye Destek!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki şiddetli depremin ardından Apple ve Google, Türkiye ve Suriye'ye yaraların sarılması için yardım yapacaklarını duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'ye yardımlar gelmeye devam ediyor. Apple ve Google'dan da Türkiye'ye destek haberi geldi. Apple ve Google, deprem bölgesinde yaraların sarılması için bağış yapacaklarını duyurdu.

Apple ve Google'dan Destek Geldi!

Apple CEO'su Tim Cook sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taziye dileklerini ileterek, "Türkiye ve Suriye halkına ve yıkıcı depremlerden etkilenen herkese başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Apple, yardım ve kurtarma çalışmalarına bağışta bulunacak" ifadelerini kullandı.

Google'ın çatı şirketi olan Alphabet CEO'su Sundar Pichai ise "Türkiye'de ve Suriye'de meydana gelen depremlerin ardından yıkıcı kayıplar yaşayan herkesin acısını paylaşıyoruz. Süreçle ilgili acil durum bilgilerini sağlamak için SOS uyarılarını etkinleştirdik ve @Googleorg ile Google çalışanları yardım ve kurtarma çalışmalarına destek verecek" şeklinde açıklama yaptı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.