Öğrenci Kariyeri Banner

Google Arama İle Kolayca Oynayabileceğiniz 6 Oyun

Google Arama İle Kolayca Oynayabileceğiniz 6 Oyun

Keyifli bir zaman geçirmek için kullanabileceğimiz Google hileleri veya easter egg diye isimlendirilen çok kolay komutlar ile zevkli bir şekilde oynayabileceğimiz 6 tane birbirinden farklı oyunları derledik.

Snake

google oyunGoogle arama kısmına ‘ snake’ kelimesini aratarak Google Haritalar’da farklı şehirler teması ile yılan oyunu oynayabilirsiniz.

Snake

Pacman

google oyun

Bir dönemin efsane oyunu Pacman hepimizin ilgisini çekmiş ve bizleri ekrana kilitlemişti. Canınız sıkıldığında vakit geçirmek için hiçbir zahmete girmeden Pacman oynamak mümkün. Yapacağınız tek şey Google arama kısmına ‘Pacman’ yazmak.

pacman

Solitaire

google oyun

Windows bilgisayarlarda olan zaman geçirmek için çoğumuzun oynadığı bir kart oyunudur. Google arama kısmına ‘Solitaire’ yazarak bu kart oyununa kolayca ulaşabilirsiniz.

Solitaire

Tic Tac Toe ( X O X)

google oyun

İlkokul zamanlarımızda hepimizin defterimizin bir köşesinde arkadaşımızla oynadığımız efsane oyun. Google arama kısmında ‘Tic Tac Toe’ kelimesini aratarak bir arkadaşımızla kolaylıkla oynayabiliriz.

Tic Tac Toe

Flip A Coin

flip a coin

Hepimizin bildiği madeni para ile yazı tura atmak için kullanılan bir komuttur. Arama kısmında ‘flip a coin’ kelimesini aratarak madeni para olmadan yazı tura atabilirsiniz.

Flip a coin

Roll A Dice

roll a dice

Çoğunlukla oyunlarda kullandığımız ama kaybolduğu zaman oyunu oynamamıza mani olan ‘Zar’. Google arama kısmında ‘ roll a dice’ kelimesini aratarak oyunumuza kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Roll a dice

 


Öğrenci  Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.