Öğrenci Kariyeri Banner

Girişimcilik Dünya Kupası'na Katıl ve Büyük Ödülün Sahibi Ol!

Girişimcilik Dünya Kupası'na Katıl ve Büyük Ödülün Sahibi Ol!

 

Girişimcilik Dünya Kupası (Entrepreneurship World Cup-EWC) Misk Global Forum, Global Girişimcilik Network’ü (GEN) ve Global Eğitim ve Liderlik Vakfı stratejik ortaklığında düzenlenmektedir. EWC Türkiye Ulusal Yarışması bu yıl Türkiye’deki girişimcileri geliştiren, destekleyen etkili programlar yapmak ve politikalar belirleyip uygulayarak Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla kurulan GEN Türkiye Ulusal Organizatörlüğünde gerçekleştiriliyor. Eğer siz de ekibinizle girişiminize güveniyor, onu bir adım öteye taşımak ve globalde girişimlerinizi yarıştırmak istiyorsanız hemen başvurunuzu yapın!

world cup

Girişimcilik Dünya Kupası (Entrepreneurship World Cup-EWC) Nedir?

Girişimcilik Dünya Kupası, fikir aşamasından ölçek büyütmeye kadar her seviyedeki girişimciyi, yolculuklarındaki bir sonraki aşamaya ulaşmalarına yardımcı olan bir programdır. EWC, potansiyel yatırımları yatırımcı sunumu, online eğitim kaynakları, mentorlük ve para ödülü gibi fırsatlarla birlikte global bir platforma erişimle birleştiriyor.

Girişimcilik Dünya Kupası Kriterleri Nelerdir?

  • Giriş ücreti yoktur.
  • Tüm dünyadaki herhangi bir girişim başvuruda bulunabilir ve başvuru sahibi olabilir.
  • Başvuru sahipleri yasal olarak kayıtlı olmalı veya ikamet ettikleri ülkeye kaydolmayı planlamalıdır.
  • Başvurusu yapılacak girişimlerin, global final itibariyle 7 yıldan daha kısa süreli faaliyette olması beklenmektedir.
  • EWC 2020 finalistleri, EWC 2021’e tekrar katılamaz.
  • Organizatörlerin çalışanları, iştirakleri, yan kuruluşları, reklam, tanıtım ajansları, tedarikçiler ve yakın aile üyeleri yarışmaya katılamazlar.

Şubat-Haziran arasında başvuru kabul eden programın detaylarına buradan ulaşabilir, girişiminizi dünyaya duyurma fırsatı elde edebilirsiniz! İyi şanslar!


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.