Öğrenci Kariyeri Banner

Girdikten Sonra VAY BE! Diyeceğiniz Web Siteleri

Girdikten Sonra VAY BE! Diyeceğiniz Web Siteleri

Outside Simulator


Pandemiden dolayı sosyal hayatımızın kısıtlandığı bu dönemde Outside Simulator dünyanın dilediğiniz noktasında gerçekçi bir yürüyüş deneyimi sunuyor. İstediğiniz zaman belki Berlin de belki de Tokyo da olabilirsiniz hepsi bir tık ilerinizde.

 

Outside Simulator - Go to the beach, take a walk From the comfort ...

 

 

Drive and Listen

Drive and Listen, yabancı ülkelere seyahat kısıtlamasını kaldırarak dünyanın dört bir yanındaki şehirlerde radyo dinlerken araba sürmenizi sağlıyor. Ofiste, kütüphanede hatta belki de derste bulunduğunuz yerden uzaklaşmak istiyorsanız bu site tam size göre.

 

DRİVE AND LİSTEN İLE WUHANI GEZDIM VE TÜM ÜLKELERİ GEZİN GÖRÜN ...

 

In-the-sky

Yılın herhangi bir zamanındaki astronomik gelişmelerin zengin bir içerikle takvimlendiği bir site olan “In-the-sky” astronomiye ilgisi olanların saatlerini geçirebileceği bir site. 

 

açık, akşam, astronomi

 

Librivox 

Dünyanın dört bir yanından gönüllülerin kamu malı haline gelmiş kitapları seslendirdiği Librivox ücretsiz bir sesli kitap servisi. On binlerce sesli kitabı üye olmadan dinlemek ve indirmek için aşağıdaki linki kullanarak ulaşabilirsiniz. İnternet sitesi İngilizcedir.

 

esmer, iç mekan, Kadın
 

Gutenberg

Kamu malı haline gelmiş 60.000’in üzerinde kitabın ücretsiz halini sunan Gutenberg’e üye olmadan kitapları okuyabilir, çeşitli formatlarda indirip e-kitap okucuyunuzda görüntüleyebilirsiniz. Bu güzel internet sitesi tamamen İngilizcedir ilgilenen okuyucularımızın bilgisine.

 

ahşap, Antik, antika

ÖZGÜN İÇERİK
 


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.