Öğrenci Kariyeri Banner

'Gibi'nin 4. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı!

'Gibi'nin 4. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı!

Exxen'in en sevilen dizileri arasında ilk sıralarda yer alan Gibi'nin dördüncü sezon yayın tarihi açıklandı. Tarih duyurusunu, Acun Ilıcalı bizzat kendisi yaptı.

Son dönemlerde ülkemizin en çok konuştuğu diziler arasında bulunan Gibi'nin merakla beklenen dördüncü sezonundan heyecanlandıran bir haber geldi. Acun Ilıcalı, yaptığı paylaşımda Gibi'nin 4'üncü sezonunun yayın tarihini duyurdu.

Ilıcalı'nın Instagram hikayesinde yaptığı paylaşıma göre Gibi 4. Sezon, 31 Mart Cuma günü yayınlanacak. 

Acun Ilıcalı'nın paylaşımı şöyle:

Birsen Altuntaş, bir süre önce fenomen dizinin hayranları için sevindirici bir haber paylaşmıştı. Altuntaş, Gibi'nin beş ve altıncı sezonlarının da çekileceğini iddia etmişti. 

Feyyaz Yiğit (Yılmaz), Kıvanç Kılınç (İlkkan) ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın (Ersoy) başrol olarak karşımıza çıktığı komedi dizisi, Özcanlar Yapım Sarayı tarafından üstlenildi. Dizinin dördüncü sezonu için yönetmen koltuğuna oturan Barış Yöş'ün, “Uzun bir süreden sonra çalıştığım en keyifli setlerden biri." dediği iddia edildi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.