Öğrenci Kariyeri Banner

Gerçek Squid Game Yarışmasının İlk Fragmanı Yayınladı!

Gerçek Squid Game Yarışmasının İlk Fragmanı Yayınladı!

Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı ve başvurularını aldığı "Gerçek Squid Game" yarışmasının ilk fragmanı yayınlandı. 

"The Challenge", 22 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak!

Dijtal platformların devi Netflix'te yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game tüm zamanların en çok izlenen yapımı olmayı başarmıştı. Bu başarıdan faydalanarak daha fazla gelir elde etmek isteyen şirket, geçtiğimiz yıl Squid Game’i gerçek hayata taşıyacak bir yarışma düzenleyeceğini duyurmuştu.

Squid Game: The Challenge olarak adlandırılan bu gerçek oyunla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Netflix iddialı projenin ilk fragmanını yayınladı. 

İşte Squid Game: The Challenge'ın İlk Fragmanı!

Netflix'te yayınlanacak olan yarışma 10 bölümden oluşacak. Yarışmacılar orjinal dizide oynanan oyunları yarışmada oynayacak.

Squid Game: The Challenge, Kasım 2023'te Netflix'te yayınlanacak. Bugün paylaşılan fragmanla birlikte resmi yayın tarihi de resmen açıklandı. Squid Game: The Challenge'ı 22 Kasım'dan itibaren Netflix'te izleyebileceğiz.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.