Öğrenci Kariyeri Banner

Gelin Beraber Bilinçaltınızı Okuyalım: Kokoloji Testi

Gelin Beraber Bilinçaltınızı Okuyalım: Kokoloji Testi

Kokoloji testi diye bilinen bilinçaltı okuma yöntemi ilk olarak Japon bilim adamları Isamu Saito ve Tadahiko Nagao tarafından geliştirilmiş. Bu testler temel psikolojik gerçeklere dayanarak hazırlanmış. İki psikoloji profesörünün hazırladığı Kokoloji Testleri dünyanın birçok ülkesinde farklı versiyonlarla yapılmış ve gelişmeye de devam ediyor. Hadi beraber bakalım Kokoloji testi sizin bilinçaltınızda neleri okuyacak?

1- Doğum Günü Testi

Doğum günleri çoğumuz için büyük önemi olan ve iyi duyguları barındıran bir gündür. İyi dilekler, tebrikler, hediyeler ve kartlar hatta belki de iki kişilik romantik bir yemek.

Şimdi testimize geçelim:

Ailenizden ve arkadaşlarınızdan hediyeler aldınız. Bu hediyelerin arasındaki en büyük paket kimden gelmiş? Testi cevaplarken hayatınızda olan kişilerden seçim yapın.

Bugün doğum gününüz ve hiç tahmin etmediğiniz birinden kart aldınız. Kim yollamış bu kartı?

Yanıt:

Verdiğiniz cevaplar hayatınızdaki insanlar hakkındaki gerçek hislerinizdir. Hiç beklemediğiniz halde kart yollayan kişi size daha fazla şefkat ya da fazla ilgi göstermesini istediğiniz kişidir. Kısacası kartı gönderen kişi sizin içten içe hayranlık duyduğunuz birisidir. Az tanıdığınız birisi mi, yaklaşmaktan çekindiğiniz birisi mi, yoksa uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınız mı? Belki de bu mesafeyi aşmak için ilk adımı sizin atmanızın zamanı gelmiştir.

Size yollanan en büyük paketi kim yolladı olarak düşündüyseniz, o kişiye duyduğunuz sevginin ölçüsü ile bağdaştırabilirsiniz. Bunun anlamı o kişinin size olan duygularına güvendiğinizdir. Bu güveni aşırıya kaçırmamaya dikkat edin.

Bunun gibi daha birçok Kokoloji testine linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Zeynep  Eren

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Zeynep Eren..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.