Öğrenci Kariyeri Banner

Gamer'lar Bilgisayarlarına Bu Programları İndirmeli!

Gamer'lar Bilgisayarlarına Bu Programları İndirmeli!

Oyuncuların hayatını kolaylaştıran bu programlar, birçok durumda oyuncuların oyun keyiflerini bozmadan ekstra işlemlerden kurtarabiliyor, keyifli bir oyun deneyimi sağlıyor.


Launchbox

PC dünyasının en iyi başlatıcı programlarından olarak kabul edilen Launchbox, piyasada bulunan birçok Arcade ve Retro oyunların emülatörlerini destekliyor ve bilgisayarınızda bulunan oyunları arşivlemenize yardımcı oluyor.

f.lux

Eğer çoğunlukla geceleri bilgisayar başında geçiren ve geç saatlerde oyun oynayan biriyseniz f.lux tam size göre bir uygulama. Ekran parlaklığının yanı sıra ekrandaki renkleri de düzenleyen f.lux, gözlerinizin sağlığı için geceleri kullanabileceğiniz sıcak ve göz yormayan renkleri sizin için otomatik olarak ayarlıyor.

Pin Steam

Pin Steam, isminden de anlaşılabildiği üzere Steam kütüphanenizde bulunan her oyunu bilgisayarınızın Başlat menüsüne sabitlemenizi sağlıyor. 

GameSave Manager

GameSaver sayesinde oyun ilerlemelerinizi özel olarak kaydedebilir, düzenleyebilir ve saklayabilirsiniz.

WinDirStat

WinDirStat, sisteminizin depolama alanlarında bulunan her bir veriyi kapladığı alanla birlikte detaylı olarak size gösteriyor ve boş alan oluşturabilmek için disklerinizi yönetmenize olanak sağlıyor.

MSI Afterburner

Temel olarak bilgisayarınızda bulunana ekran kartınıza overclock işlemi gerçekleştirebileceğiniz bir yazılım. Tabii burada ekran kartınız derken sadece MSI ekran kartlarından bahsedilmiyor. MSI Afterburner, her marka ekran kartı ile birlikte sorunsuz çalışabiliyor.

SuperF4

İsminde de bulunduğu gibi SuperF4, “Ctrl + Alt + F4” komutuyla direkt olarak açık olan programı hangi senaryoda olursa olsun kapatabiliyor. Bu işlem oldukça basit görünse de oyunlardan aldığımız kritik hataları, bilgisayarımıza “hard reset” atmadan atlatmamızı sağlıyor.

KeyTweak

Normalde kısa yol komutlarını değiştirebilmek için Windows sistem dosyalarında uzun vakitler öldürmeniz gerekiyor. Fakat KeyTweak sizin için bu işlemi otomatik olarak gerçekleştirebiliyor.

ShareX

ShareX, oyun oynarken ekran görüntüleri alıp direkt olarak kaydetmenizi, oyun ekranınızı kaydetmenizi ve kaydettiğiniz görüntülere filigranlar eklemenizi sağlıyor. 

Borderless Gaming

Oldukça fazla sevdiğiniz eski bir oyunu Windows 10 bilgisayarınızda oynamak istiyorsunuz fakat bu oyun tam pencere modunda bir türlü açılmıyor diyelim. Bu noktada yardımınıza Borderless Gaming programı koşuyor.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.