Öğrenci Kariyeri Banner

Evinizden Çalışırken Dolarla Bile Para Kazanmanızı Sağlayacak İnternet Siteleri

Evinizden Çalışırken Dolarla Bile Para Kazanmanızı Sağlayacak İnternet Siteleri

Öğrencilerin ya da işlerinin yanı sıra evden başka bir iş ile uğraşmak isteyenlerin para kazanacağı uygulamaları sizlerle paylaşacağız. 

Dünyada tam zamanlı işte çalışmak, sabahtan akşama kadar masa üzerinde çalışmak herkesi yapmak isteyeceği bir iş olmayabilir. Freelanca çalışmak, size hem çalışma saatlerinizde hem de yapacağınız işin sektörünü de özgürlükle seçme imkanı sunmaktadır. Evden ya da istediğiniz yerde çalışan freelancer'lar, düzenli olarak çalıştıkları zaman iyi bir para kazancı kapısı olabilmektedir. Öğrencilerin ya da tam zamanlı işe çalışacak zamanı olmayanların ek iş olarak gelir elde edebilirler. ABD'de işgücünün yaklaşık olarak üçte biri freelance çalışanlardan oluşmaktadır. 

Freelance Çalışabileceğiniz Uygulamalar 

Fiver

Fiver

Fiver belli başlı yetenekleriniz ile yeteneklerinizi sergileyerek kazanç sağlayacağınız uygulamadır. Resim veya tasarım yapıyorsanız, çeviri, müzik, grafik tasarım gibi yeteneklerinizi kategoride yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. 

Upwork

Upwork

Upwork size sunduğu seçenekleriyle hangi alanda uzmansanız, kendinize göre yetkinliğinize uygun olanı seçip işverenlere hizmet verebiliyorsunuz. 

Freelancer 

Freelancer 

Freelancer'da işverenler size logo tasarımı, uygulama yapımı, veri girişine kadar çeşitli iş kategorileri iş imkanı sunmaktadır. Uygun olduğunuz kategoride çalışma imkanınız vardır. 

Etsy

Etsy

Etsy, diğer freelance çalışmalara nazaran size el yapımı ürünlerinizi satabilme imkanı sunmaktadır. Takı, tişört, örgü, dekorasyon ürünü gibi onlarca ürünü satabilirsiniz. 

Armut 

Armut

Armut nerdeyse hepimizin bildiği bir uygulamadır. Bu uygulama size eğitim, tadilat, temizlik, nakliyat gibi alanlarda iş imkanı tanıyabilir. Ayrıca pastacılıktan köpek eğitimine kadar birçok konuda hizmet verebilirsiniz.

Bionluk 

Bionluk

Bionluk, 7 farklı kategoride seslendirme, web sitesi tasarımı, çevirmenlik, medya yönetimi gibi ve 67 alt başlığı içeren konuda hizmet veren bir uygulamadır. Hizmet alanına göre kendi portföyünü paylaşıp, hizmet almak isteyenler size ulaşıp iş teklif ediyorlar. 

İşimdüştü.com 

İşimdüştü.com

İşimdüştü.com tadilat ve dekorasyondan, kişisel bakım ve sağlığa, temizlik ve ilaçlama işlerinden, tamirat, eğitim ve bakım servisine kadar birçok kategoride ihtiyacınız olan uzmanı bu sitede kolayca bulup hizmet verebilirsiniz.

Hızlıuzman.com

Hızlıuzman.com

Hızlıuzman.com 8 kategorisi ile yazılım, yazı çeviri, grafik tasarım, internet reklamcılığı, hesap satışları ve dijital sektöre uygun alt kategorilerde hizmet vermektedir. 

Projekurdu.com

Projekurdu.com

Projekurdu.com, freelancer ve proje yönetenleri buluşturan bir uygulamadır. Web tasarım, çeviri, fotoğrafçılık, yazılım metin yazarlığı gibi birçok kategoride hizmet verebiliyorsunuz.


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.