Öğrenci Kariyeri Banner

Cambridge Üniversitesi'nin Kütüphanesini Online Ziyaret Etme Fırsatı

Cambridge Üniversitesi'nin Kütüphanesini Online Ziyaret Etme Fırsatı

Cambridge Üniversitesi, 2020 yılında pandemi sebebi ile binlerce kaynağın bulunduğu online kütüphaneyi açtı. 

Cambridge Üniversitesi, 1534 yılında yayın hakları ile birlikte dünyanın ilk akademik yayınlarını çıkaran bir kurumdur. Dünyanın en büyük kütüphanelerinden birisi olan İngiltere Cambridge Üniversitesi Kütüphanesi ders kitaplarını, pandemi sebebiyle ücretsiz erişime açmıştır. Dünyanın her yerinden ulaşabileceğiniz kütüphanede, sesli, videolu ve metin şeklinde sunulan içeriklerle birlikte pek çok ders bulunuyor. 

Yayınlanan yazılar indirilemiyor fakat online olarak istenilen ders seçilip eğitimlere katılabiliyorsunuz. Birçok bilimsel hazneye erişim sunmaktadır. Cambridge University Press, çok çeşitli araştırma monografileri, akademik referanslar, ders kitapları, profesyoneller için kitaplar ve lisansüstü öğrencilere yönelik çok sayıda kitap yayınlamaktadır.

Cambridge Üniversitesi Online Kütüphane 

Cambridge Üniversitesi Online Kütüphane 

Kütüphanede Yer Alan İçerikler

Cambridge Üniversitesi, bilinen dergiler, araştırma monografları, referans çalışmaları ve ders kitapları dahil olmak üzere Cambridge Core genelinde çok çeşitli yüksek kaliteli akademik içerik yayınlamaktadır. 

Dünyanın en büyük ve en prestijli akademik yayıncılarından biri olarak, astronomi, Shakespeare çalışmaları, ekonomi, matematik ve siyaset gibi çeşitli konularda yayıncılıkta küresel bir lider olarak ilerlemektedirler. Çok çeşitli konulardaki en son araştırmaları yansıtan içeriğimize hem basılı hem de çevrimiçi olarak dünya çapında erişilebilir hale getirmişlerdir. 

Cambridge Üniversitesi Online Kütüphane Ders Kitapları

Cambridge ders kitapları, başlıklar altında yeni müfredat konuları için teşvik edici ve geleceğe yönelik materyaller sunmasını sağlamak için en son araştırma ve teknolojik gelişmeler üzerinde çalışan yazarlarla birlikte geliştirilmiştir. Ders kitaplarının çoğu, eğitmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçlarını küresel olarak daha fazla destek sağalamak için çevrimiçi yardımcılar ve kaynaklar içerir. İstediğiniz konuları seçip birçok kaynağa ulaşabilirsiniz. 

Kütüphaneye Ulaşmak İçin Tıklayın

Cambridge'i Canlı Canlı Görme Fırsatını Yakalayabilirsiniz!

YEA, beş farklı alanda geleceğin yönetici adaylarını yetiştiren bir eğitim programıdır. Bu sene YEA, programı başarıyla tamamlayan öğrencilerini ücretsiz bir şekilde Cambridge Üniversitesi'ne yaz okuluna gönderiyor. Bu fırsatı yakalamak için yeaistanbul.com/yea-cambridge adresini ziyaret edebilirsiniz


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.