Öğrenci Kariyeri Banner

En İyi Burs Arama Siteleri!

En İyi Burs Arama Siteleri!

Ülkemizde birçok vakıf ve kurum, ihtiyaç sahibi olan üniversite öğrencilerine burs desteği sağlamakta. Paylaştığımız yazılarımızda sık sık bu tip burs ilanlarını sizlerle buluşturuyoruz.

Bu içeriğimizde de sizlerle paylaştığımız 13 site sayesinde, birçok bursa kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Fazlasıyla işinize yarayacak 13 burs arama sitesi:

Fastweb

Burs konusunda en iyi kaynak sitelerin yer aldığı bu listenin birinci sırasındaki bu site burs sağlamakla beraber staj fırsatları da sunuyor.

Cappex

Kolej ve üniversiteler giriş gereklilikleri konusunda kıyaslamalar yapmanın yanı sıra üniversiteye girdikten sonra size yardımı olacak birçok staj olanağı barındıran bir site.

Chegg

Her türlü özgeçmişe sahip insanlara çeşitli burslar sunan bir kaynak arıyorsanız, bu site tam da size göre. Yapmanız gereken tek şey bir e-mail adresi ile hesap oluşturmak. Girdiğinizde binlerce çeşit burs ile karşılaşacaksınız.

ScholarshipPoints

Bünyesinde bulundurduğu ufak oyunlarla öncelikle puan kazanmanızı isteyen ve bu doğrultuda size burs imkanlarını sunan, bu tür kaynaklara da bambaşka bir bakış açısı getiren bir site

Scholarships

Bu site tam da ihtiyacınız olan spesifik bursları bulmaya yönelik. Bu sitenin en iyi yanı şu ki bölümünüz, okuldaki yılınız ve lokasyon araştırması ile size en uygun bursları listeliyor.

Collegeboard

Sitede sunulan ödeme miktarı 3 milyar dolardan fazla! Sizin için uygun olacak bursu bulmanıza yardım edecek bir anketi doldurmayla başlıyorsunuz. Bitirdiğinizde ise, aradığınız bursu kolaylıkla bulabileceksiniz.

NextStudent

Diğer siteler gibi, bu burs sitesi hesap oluşturmanızı ve akademik bilgilerinizi girmenizi istiyor. Sonrasında ise tam bir burs havuzu.

StudentScholarships

Bu site yukarıdakine arama motorunun özelliklerinin kuvveti itibariyle benzer. Sitenin en önemli ve diğerlerinden ayıran özelliği ise birçok alandaki çalışma için kariyer profil bilgisi sunuyor olması.

ScholarshipExperts

Bu site hızlı, kolay ve ücretsiz. Bu siteyi bulmak da bir o kadar kolay görsel açıdan dikkat çekmesi sebebiyle.

CollegeNet

Bu arama motoru, teknoloji ile ilgili bir platform oluştursa da daha çok öğrencilerin burs bulmalarına yönelik çalışıyor.

FindTuition

Eğer bursa ihtiyacınız olursa, ziyaret edebileceğiniz en harika sitelerden biri de bu. Özellikleri itibariyle ihtiyacınızı karşılayacak bir arama motoru.

Scholarship360

Bu websitesinin en özgün özelliği yılın her bir günü için günde en az bir tane farklı burs sunuyor olması. Eğer farklı çeşitte burslar arıyorsanız bu siteye göz atmanızda yarar var.

College Scholarships

Birçok burs arama websitesinin birleşimi. Bu siteyi kullanırken tek seferde birkaç websitesindeki bilgileri görüntülüyor olacaksınız.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.