Öğrenci Kariyeri Banner

Ekim Ayında Netflix'te Yayınlanacak İçerikler!

Ekim Ayında Netflix'te Yayınlanacak İçerikler!

Her ay birbirinden başarılı projeleri kullanıcılarıyla buluşturan Netflix, Ekim ayında yayınlanacak olan dizi ve filmleri açıkladı. Yapımlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri de 'Bir Başkadır' ile dikkatleri üzerine çeken başarılı yönetmen Berkun Oya'nın yeni projesi 'Cici' oldu.

Andropoz - 7 Ekim

Dizi, 50 yaşını geçince kafayı değişime takan aile babası Yusuf'un saçını boyamakla başlayan bu masum değişim rüzgârının, adrenalin dolu bir kasırgaya dönüşmesini konu alıyor. Engin Günaydın ve Taylan Biraderler imzalı dizinin başrollerinde Engin Günaydın, Tamer Karadağlı ve Derya Karadaş yer alıyor.

Bir Katilin İfadeleri: Jeffrey Dahmer - 7 Ekim

10 yıldan fazla bir süre boyunca genç yaşlardaki 17 erkeği öldüren hükümlü katil Jeffrey Dahmer'in, bunca zaman yakalanmamayı nasıl başardığının anlatıldığı dizi toplan 10 bölümden oluşuyor.

The Playlist - 13 Ekim 

Korsanlığın zirve yaptığı dönemde büyük şirketler, çalkantılı müzik sektörünün gidişatını önlemeye çalışıyordu. Bu dizi, dünya genelinde ücretsiz ve yasal müzik yayını hizmeti sunarak tüm sektörde devrim yaratan İsveçli genç teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve ortaklarını konu alıyor.

Bridge Hollow Laneti - 14 Ekim

Filmde bir baba ve kızın Cadılar Bayramı'nda yaşadıkları sıra dışı olaylar anlatılıyor. Evinizdeki ve kasabanızdaki tüm Cadılar Bayramı süsleri canlansaydı ne yapardınız? İşte filmdeki baba ve kızın başa çıkmaları gereken durum tam olarak bu.

İyilik ve Kötülük Okulu - 19 Ekim

Soman Chainani'nin dünya genelinde çok satan kitap serisinden uyarlanan ve yönetmenliğini Paul Feig'in üstlendiği dizinin başrollerinde Sophia Anne Caruso, Sofia Wylie, Kerry Washington ve Charlize Theron yer alıyor. 

Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities - 25 Ekim

Oscar ödüllü beğenilen yönetmen Guillermo del Toro'nun derlediği bu koleksiyon, birbirinden korkunç şeytani öyküleri bir arada topluyor.

The Good Nurse - 26 Ekim

İşi başından aşkın bir yoğun bakım hemşiresi, özverili yeni iş arkadaşından destek alır ancak bir hastanın beklenmedik ölümü, şüpheleri bu yeni hemşireye çeker.

Cici - 27 Ekim

'Bir Başkadır' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken başarılı yönetmen Berkun Oya'nın yeni projesi Cici'de, acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir ailenin yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşmalarının ardından yaşanan olaylar ele alınıyor. Filmin başrollerinde Ayça Bingöl, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Nur Sürer, Okan Yalabık, Olgun Şimşek, Şevval Balkan ve Yılmaz Erdoğan gibi oldukça başarılı oyuncular yer alıyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.