Öğrenci Kariyeri Banner

Eğitimcilere Ve Okumayı Sevenlere: USEEDES

Eğitimcilere Ve Okumayı Sevenlere: USEEDES
Okuyan bilir mottosuyla yola çıkan useedes okuyucularına eğitim, hayat, akademik ve aile ile ilgili yazıların hikayelerin makalelerin bulunduğu yazarlarının genel olarak eğitimcilerden oluştuğu okudukça zevk alıp iyi vakit geçireceğiniz bir ortam.

dusucelerin-kaynagi

Bu sitede okuyacaklarınız dışında kendi yazdığınız hikaye, makale, yazıları da gönderip paylaşabiliyorsunuz. Ayrıca video kısmında da çeşitli hikayelerin anlatıldığı videolar yer almaktadır ve hemen hemen herkesin yakından tanıdığı Barış ÖZCAN'ın da kendisinin anlattığı hikayelerin yer aldığı videolar bulunmakta. Her geçen gün bilginin daha da fazlalaştığı öğrenme eğiliminin arttığı bu zamanda böyle internet ortamlarında vakit geçirmek hem kafamızı rahatlatırken hem de öğrenmenin zahmetsizce gerçekleştiği tasarımıyla da sade bir ortam sunmaktadır. Kendinizden bir şeyler bulacağınız belki de kariyer yolculuğunda size bir ışık yakacak hikayelerin bulunduğu, eğitimi daha yakından anlayacağınız bu siteye bir bakın derim.

as

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.