Öğrenci Kariyeri Banner

Efsane Dizi The Walking Dead, 11 Yılın Ardından Ekranlara Veda Ediyor!

Efsane Dizi The Walking Dead, 11 Yılın Ardından Ekranlara Veda Ediyor!

Dünya'nın en popüler dizilerinden biri olan The Walking Dead, bugün yayınlanan final bölümüyle 11 yılın ardından ekranlara veda ediyor.

Hem Türkiye'de hem de Dünya'da en popüler diziler arasında ilk sıralarda yer alan The Walking Dead serisi artık sona eriyor. 12 yıldır devam eden diziye, bugün yayınlanan final bölümüyle birlikte son nokta konuldu.

Robert Kirkman'a ait çizgi roman serisinden diziye Frank Darabont ve Angela Kang tarafından uyarlanan The Walking Dead, çok geçmeden büyük bir kitle tarafından beğenilmiş ve en sevilen diziler arasındaki yerini almayı başarmıştı. 12 yıldır devam eden dizi bugün yayınlanan final bölümüyle resmen bitti.

177'nci Bölümüyle Veda Ediyor!

2020'deki koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri oldukça aksayan dizinin, 24 bölümlük final sezonunun üç kısım halinde yayınlanmasına karar verilmişti. Dizinin yapımcılarından Angela Kang, daha önce verdiği bir röportajda final sezonunda tüm karakterlerin hayatta kalmayı başaramayacağıyla ilgili yaptığı bir açıklamayla dikkat çekmişti.

Bugün yayınlanan 177'inci bölümüyle final yapan dizinin son bölümü, Daryl Dixon ve Carol Peletier önderliğinde hayatta kalan son kişilerin The Commonwealth'in üstesinden gelmek için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. 

The Walking Dead evreni yalnızca ana diziden ibaret değildi. 2015’te başlayan Fear the Walking Dead, evren için bir spin-off çılgınlığının öncüsü niteliğindeydi. Halihazırda yayınlanan ve yakın gelecekte yayınlanacak olan tüm spin-offlar ise şöyle:

  • Fear the Walking Dead - 8. sezon
  • The Walking Dead: World Beyond
  • Tales of the Walking Dead
  • Henüz adı açıklanmayan, Daryl’a odaklanan yeni bir dizi - 2023
  • Maggie ve Negan’ı konu alan Dead City - 2023
  • Michonne and Rick - 2023

 

Kaynak: 12

 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.