Öğrenci Kariyeri Banner

E-Ticaret Sektöründe Girişimci Kadınlar

E-Ticaret Sektöründe Girişimci Kadınlar
ogrenciler

Girişimcilik günümüzün en popüler konusu olmakla beraber kısaca tanımlarsak girişimci kâr amacıyla riski üzerine alan kişidir. Bugünün anlam ve önemini vurgulayarak sizlere önemli kararlar verip hayatlarına yön veren güçlü kadınlardan bahsetmek istiyorum. Bulundukları konuma gecesini gündüzüne katarak, fedakarlıklarıyla gelen nice kadının Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.

 [ad name="Google Adsense"]


Armut.com – Başak Taşpınar Değim


Armut-Logo

Hizmet piş, ağzına düş sloganıyla yola çıkan Başak Taşpınar, günlük hayatta ihtiyaç duyduğumuz nakliyat, tamir, boya gibi hizmetleri en iyi şekilde yapan insanlara ulaşmanın zorluğunu fark ederek Armut.com’u kurmaya karar verdi.

Bonvagon.com – Deniz Ertaner


bonvagon-logo

Türkiye’deki e-ticaretin sektöründeki canlılığı gören Deniz Ertaner Bonvagon’u hayata geçirmeye karar verir. 6 ay süren hummalı bir çalışmadan sonra Bonvagon hizmet vermeye başlamıştır. Peki Bonvagon’da neler var? Kozmetikten tutun mutfak eşyalarına kadar her şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz.

Evmanya.com – Aslı Gökdere


evmanya

Dekorasyon konusunda meraklı olan Aslı Gökdere bu konuyu bir adım daha ileri götürüp blog yazmaya başlamış. Yurt içinde ve dışındaki fuarları takip ederken bu alanda kurulmuş ticaret sitelerinin gelişmekte olduğunu fark ederek evmanya.com’u kurmaya karar vermiş.

Trendyol.com – Demet Mutlu


trendyol-logo

Trendyol’un Kurucusu ve CEO’su olan Demet Mutlu, New York Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Harvard Üniversitesi’nde MBA programını yarım bıraktı. En çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da yola çıktı. Evin salonunda başlayan bu yolculuk Maslak’taki büyük ofise kadar devam etti.

Toppuk.com – Ezgi Kocabaş ve Payende Çizmeci


toppuk

Ezgi Kocabaş ve Payende Çizmeci, kadınların istediği ayakkabıyı bulmakta zorlanmasından yola çıkarak olaya çok farklı bir açıdan bakmayı başarmışlar. Bu fikrin meyvesi olan toppuk.com, kendi ayakkabınızı kendiniz tasarlayabileceğiniz bir tasarım atölyesidir.

[ad name="HTML"]

 

[ad name="HTML-3"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.