Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen 5 Ülkesi!

Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen 5 Ülkesi!

Yurt dışına çıkma fırsatı bulduğunuzda seyahat rotanıza eklemeniz gereken dünyanın en çok ziyaret edilen 5 ülkesini sizler için derledik.

Fransa

Aşıklar şehri olarak bilinen Fransa, en çok ziyaret edilen ülkeler arasında birinciliğini koruyan bir ülke. Ülkeyi bir yılda yaklaşık 90milyon turist ziyaret ediyor.

İspanya

Farklı lezzetleri, harika mimarisi, muhteşem doğası ve köklü tarihi ile turistleri kendine çeken ülke 2019 yılında 83,5 milyon turist ağırlamış.

Çin

Dünyanın en eski uygarlıklarından olan Çin, birbirinden farklı birçok kültürü bünyesinde barındırıyor. 2019 yılında ülkeyi 65 milyondan fazla turist ziyaret etmiş.

İtalya

Pizzası, makarnası ve daha nice kendine özgü lezzetiyle bilinen İtalya, turistlerin sıklıkla tercih ettiğini ülkeler arasında yer alıyor. 2019 yılında neredeyse 65 öilyon turist İtalya'yı keşfetmiş.

ABD

Özğürlükler ülkesi olarak bilinen, farklı kültürlerin bir araya geldiği ve her bir eyaletinde bambaşka deneyimleri yaşatan ABD dünyanın en çok ziyaret edilen ülkeleri arasında yerini alıyor.


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.