Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus, Netflix'i Tahtından İndirdi!

Disney Plus, Netflix'i Tahtından İndirdi!

Yayın platformları arasında abone sayısı rekoru uzun bir süredir Netflix’teydi. Son dönemlerde dünyaya açılmak adına önemli adımlar atan Disney+, Netflix’i sollayarak en çok aboneye sahip olan yayın platformu oldu.

Netflix’in, geçtiğimiz aylarda rekor sayıda abone kaybetmişti. Platformun toplam abone sayısı konusunda da liderliği kaybetmesi, pazarda dengelerin değişmeye başladığını gösteriyor. Deadline’ın aktardığı verilere göre Disney Plus’ın abone sayısı 221,1 milyona ulaştı.

En Çok Aboneye Sahip Dijital Platform Oldu!

Netflix ise son üç ayda kaybettiği yaklaşık 1 milyon abone sonrası 220,67 milyon aboneyle Disney Plus’ın gerisinde kaldı. Netflix’in abone sayılarında yaşadığı düşüşle birlikte ülkemizde de yayın hayatına başlayan Disney Plus atağa geçti. 

Disney Plus’ın Türkiye dahil çok sayıda ülkede hizmet vermeye başlamasının ardından ise toplam abone sayısında yüzde 5 oranında bir artış yaşandı.

Son hamleleriyle abone sayılarında büyük bir artış yaşayan Disney Plus, dünyanın en çok abone sayısına sahip dijital platformu oldu.

,


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.