Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus'ın Yeni Star Wars Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Disney Plus'ın Yeni Star Wars Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

En çok beklenen Star Wars yapımlarından biri olan Ahsoka'nın yayın tarihi belli oldu. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin tanıtımı da yayınlandı.

Star Wars evrenine ilk olarak  Anakin Skywalker’ın çırağı olarak giriş yapan Ahsoka Tano, serinin en sevilen karakterlerinden biri olmayı başardı. Kısa süre önce bu karakter merkezli yeni bir dizinin geleceği duyurulmuştu.

Rosario Dawson tarafından hayat verilen karakterin “Ahsoka” isimli dizisini hayranları heyecanla bekliyordu. Disney Plus sonunda dizini yayın tarihini açıkladı. Aynı zamanda yeni bir reklamını da yayınladı.

Ahsoka, 23 Ağustos’ta Disney+’ta!

Dawson'un başrolünde olduğu Ahsoka'nın kesin yayın tarihi 23 Ağustos olarak duyuruldu. Duyuruyla birlikte yayınlanan 30 saniyelik tanıtım hayranları daha da heyecanlandırdı.

Yapım İmparatorluğun düşüşünün sonrasında geçiyor ve evrenin sevilen karakterlerinden olan General Admiral Thrawn’u geri getirip imparatorluğun varisi olarak bizlerle buluşturuyor. Ahsoka da bu maceraya katılıyor. Ayrıca sevilen Star Wars Rebels’tan da Ezra Bridger gibi karakterleri de dizide göreceğiz.

Ahsoka'nın Daha Önce Yayınlanan Tanıtımı!

Dizinin kadrosunda Dawson ve Mikkelsen dışında Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Wes Chatham, Eman Esfandi gibi güçlü isimler de bulunuyor. Dave Filoni dizinin hem yapımcılığını hem senaristliğini üstleniyor.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.