Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus'ın Merakla Beklenen 'Atatürk' Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı!

Disney Plus'ın Merakla Beklenen 'Atatürk' Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı!

Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı Disney Plus dizisinden ilk resmi tanıtım paylaşıldı. Yapımın, 2023 yılında yayına gireceği belirtildi.

Disney Plus’ın Türkiye’de yayına başlayacağı açıklandıktan sonra duyurulan ilk Türk yapımı projesi olan Atatürk dizisi, ufukta gözüktü.

Platform 14 Haziran 2022 tarihinde ülkemizde hizmete girdikten sonra Kaçış, Gri ve Yeni Recep İvedik filmi gibi yapımlar duyurmuştu. Kanalın Türkiye orijinali olarak duyurduğu en heyecan verici projesi ise en başından beri Atatürk olmuştu. Oyuncu kadrosu ve yapım ekibi için uluslararası isimlerle çalışılan projede, yeni bir adım daha atıldı.

29 Ekim Tarihinden Önce Yayınlandı!

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı proje, “Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini, bulunur elbet kurtaracak bahtı kara maderini,” sözleriyle tanıtıma sunuldu. Fragman, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılının kutlanacağı 29 Ekim 2022 tarihinden bir gün önce yayınlandı.

Yayınlanan fragman, izleyiciyi 10 Ağustos 1915 tarihinde, Conk Bayırı’na konuk ediyor. Tanıtımda, Aras Bulut İynemli, Namık Kemal’in Vatan Mersiyesi adlı şiirini okuyor.

İlk sezonu toplamda 6 bölüm sürecek dizinin yönetmenliğini 7. Koğuştaki Mucize’yle bilinen Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Dizinin yapımcılığı Kulüp, Aziz, Son Yaz, Hakan: Muhafız, İstanbullu Gelin, Vatanım Sensin ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi işlerle tanınan 03 Medya imzasını taşıyor.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.