Öğrenci Kariyeri Banner

Diksiyon Eğitimi Almak İsteyenler Buraya: En İyi 4 Youtube Kanalı

Diksiyon Eğitimi Almak İsteyenler Buraya: En İyi 4 Youtube Kanalı

Spiker ya da sunucu olmasak bile pek çoğumuz diksiyonumuzun düzgün olmasını isteriz. Pandemi süreciyle birlikte kurslara gidemiyor olabiliriz fakat diksiyon eğitimi ayağınıza geldi! İşte sizler için derlediğim en iyi 4 diksiyon youtube kanalı!

Faydalı ve keyifli olması dileğiyle!

1. Diksiyon TV- Mennan Şahin

Kanal önerilerimden ilki Mennan Şahin’in sunduğu Diksiyon Tv olacak. Şahin, etkileyici ses tonuyla diksiyonunu geliştirmek isteyenlere oldukça önemli bilgiler veriyor. Her bölüm ortalama 10 dakika süren bu youtube kanalına göz atabilirsin!

2. Tufan Yakar İle Diksiyon Eğitimi

Haber spikeri Tufan Yakar, diksiyona dair bilgi ve tecrübelerini paylaşıyor. Diksiyon eğitim almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bu youtube kanalının bazı konu başlıkları ise şu şekilde: Pelteklik nasıl giderilir?, ‘’E’’ ünlüsünün kullanımı, ‘’A’’ ünlüsünün ‘’Ğ’’ ile kullanımı... Daha fazlasına ulaşmak için kanalı ziyaret edebilirsin!

3. Diksiyon- Eray Özden Akça

Eray Özden Akça, oldukça kısa fakat yararlı olan videolarında diksiyon ile ilgili bildiklerini bizlere aktarıyor. Kanalın bazı konu başlıkları şu şekilde: Sesli harflerin uzun ve ince hâli, kelime egzersizleri, konuşma teknikleri (ulama)...

4. Diksiyon Dersleri

Son kanal önerim Diksiyon Dersleri olacak. Bu kanalda diksiyona dair pek çok bilgi bulabilirsin. Diksiyonuyla başı belada olanlar ya da bu konu hakkında bilgisi olmayanlara, kanal diksiyona yönelik önemli ipuçları veriyor.

 

Özgün İçerik


Rezzan Açıkgöz

İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.