Öğrenci Kariyeri Banner

Devrim Niteliğinde Bir Yapay Zeka: Midjourney!

Devrim Niteliğinde Bir Yapay Zeka: Midjourney!

Tamamen bağımsız küçük bir ekibin oluşturduğu Midjourney, son zamanların en estetik tasarımlarını yapay zekanın nimetlerini kullanarak sanat eserlerine dönüştürüyor.

11 kişilik bir araştırma ve mühendislik ekibinin ellerinden çıkan Midjourney, en çılgın fikirleri bile filmlerden fırlamış bir fotoğrafa çeviriyor. Tamamen bağımsız olan bu takımın danışmanları ise teknoloji camiasının en tanınmış isimlerinden oluşuyor. 

Zihninizdekileri Muhteşem Görsellere Dönüştürüyor

2021'e kadar Github’ın CEO'su olan Nat Friedman, RealNetworks’ün CTO'su Philip Rosedale, çizgisel olmayan video editlemenin yaratıcısı ve Avid Technology’nin kurucusu Bill Warner,  bu bağımsız oluşumun danışmanları arasında yer alıyor.

Midjourney ile oluşturulan bazı görseller şu şekilde:

Bu harika görselleri oluşturan yapay zeka Midjourney ise hala betada bulunuyor. Beta sürecine katılıp kendi fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek ise gerçekten çok kolay. İhtiyacınız olan tek şey; bir discord hesabı.

midjourney.com üzerinden karşımıza çıkan ana sayfada;

'join the beta' butonuna tıkladığınızda discord yönlendirmesi sizleri otomatik olarak yapay zekayı kullanabileceğiniz discord adresine yönlendiriyor. Ardından Newbie odalarından birine girip 'chat' kısmına “/imagine” yazdıktan sonra geriye sadece aklınıza gelen her şeyi ingilizce bir şekilde anlatıp teknoloji ve tasarımın sizi şaşırtmasını izlemek kalıyor.

Ücretsiz bir şekilde denemek için hemen aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Midjourney
 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.