Öğrenci Kariyeri Banner

CV'nizde Büyük Fark Yaratacak: Udemy'den Ücretsiz Excel Kursu

CV'nizde Büyük Fark Yaratacak: Udemy'den Ücretsiz Excel Kursu

Bölüm fark etmeksizin neredeyse tüm üniversite öğrencilerinin iş hayatında hatta okurken bile en çok ihtiyaç duyacağı programlardan biri olan Microsoft Excel maalesef ki lise ve ilkokul düzeyinde bilgisayar derslerinin müfredatında bile veriliyor olsa da genellikle öğrenciler tarafından ya unutuluyor ya da o dersler bir şekilde atlanmış oluyor. Bunun sonucunda öğrenciler mezun olduktan sonra iş hayatında bu eksiklikle karşılaşabiliyorlar. Bu sorunu yaşamamak için bugün paylaşacağımız iki saatlik eğitime katılmanız bile büyük fark yaratmanızı sağlayacaktır.

Excel Eğitimi Ne İçerir?

Excel Eğitimi Ne İçerir

Daha hala pek çok kişi bilmiyor olsa da Excel sadece içeriklerin yazılıp tablolara ayrıldığı bir uygulama değildir. Excel üzerinde pek çok fonksiyon girebilir  ve yazdığınız sayıları, yazıları çeşitli formüllerle pratik bir şekilde yeni sonuçlara dökebilirsiniz. Adeta yazılım yazmak gibi yeteneklere sahip olan Excel'den neler yapılabileceğinin örneği olan bir içeriği aşağıda bulabilirsiniz.

Eğitime Nasıl Katılabiliriz?

Eğitime Nasıl Katılabiliriz

Eğitim online olarak Udemy üzerinden eşzamansız şekilde verilmektedir. Bu demektir ki eğitime kaydolduktan sonra istediğiniz zaman hesabınızdan açabilir ve izleyebilirsiniz. Udemy kursu kısa sürüyor olsa da hem formülleri kullanma açısından hem de Excel'i anlama konusunda sizi oldukça ileri seviyeye taşıyacaktır.

CV'mizde Nasıl Yer Vereceğiz?

CV'nizde yetenekler ve kullanabildiğiniz programlar kısmında "Temel Düzeyde Excel Biliyorum" demeniz için bu kursu almanız ve yapacağınız pratikler yeterli olacaktır.

Eğitim Linkine Ulaşmak İçin Tıklayınız


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.