Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Yılmaz, Yeni Projesinin Oyuncu Kadrosunu Açıkladı!

Cem Yılmaz, Yeni Projesinin Oyuncu Kadrosunu Açıkladı!

Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda Karakomik Filmler serisindeki Ayzek karakterine odaklanacak yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Sevilen isim, filmin oyuncu kadrosunda yer alacak oyuncuları duyurdu.

Türkiye’nin en ünlü komedyen ve oyuncularından biri olan Cem Yılmaz, en son Netflix üzerinden yayınlanan Erşan Kuneri dizisi ile bizlerle sinemaseverlerle buluşmuştu. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda da yeni bir proje üzerinde çalıştığını açıklayarak hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Çekimleri Sonbaharda Başlayacak!

‘Do Not Disturb’ ismine sahip bu filmin, Karakomik Filmler serisinin ‘2 Arada’ bölümünden tanıdığımız Ayzek karakterine odaklanacağı belirtilmişti. Yılmaz, filmle ilgili “2 Arada filminde feribotta çalışan bir karakter vardı. Ayzek Metin. Onun bir macerası” ifadelerini kullanırken hangi isimleri yapımda göreceğimizi açıkladı.

Merakla beklenen projede Özge Özberk, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak, Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu gibi ünlü oyuncular yer alacak. Yeni filmde Yılmaz’ın birçok kez beraber çalıştığı Ozan Güven’in yine yer almayacak olması da dikkat çekti.

Netflix, yakın zamanda Erşan Kuneri’nin ikinci sezonunu duyurmuştu. Ayrıca Cem Yılmaz’ın iki yeni dizi, 2 film ve bir Stand-up’ının geleceği de belirtilmişti. Netflix’te yayınlanması beklenen filmin çekimlerinin sonbaharda başlayacağı duyuruldu. Yapımın ne zaman çıkacağı ile ilgili ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

 

 

Kaynak

 

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.