Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri Dizisi İçin 'Kartellerden' Para Aldığı İddialarına Yanıt Geldi!

Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri Dizisi İçin 'Kartellerden' Para Aldığı İddialarına Yanıt Geldi!

Başarılı komedyen Cem Yılmaz'a, Erşan Kuneri dizisiyle insanları alkol ve sigaraya özendirdiği ve sigara ve alkol kartellerinden para aldığı iddialarıyla dava açılmıştı. Yılmaz, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi nedeniyle davalık oldu. Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, dizinin alkol ve sigaraya özendirdiğini iddia ederek, Yılmaz hakkında şikayetçi oldu. Cem Yılmaz ise söz konusu iddialara bugün Twitter üzerinden yanıt verdi.

Kartellerle Gizli Anlaşma Yaptığı İddia Edilmişti!

Türkiye'nin önde gelen komedyenlerinden Cem Yılmaz, Mayıs 2022'de Erşan Kuneri dizisiyle gündem olmuştu. Popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan dizi ile ilgili birkaç ay önce de yeni bir açıklama yapılmış ve dizinin ikinci sezonunun yolda olduğu duyurulmuştu. 

Şimdiyse Erşan Kuneri ile ilgili dikkat çeken bir gelişme ortaya çıktı. Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği, Cem Yılmaz'ın dizisinde sık sık alkol ve sigaraya yer vermesinin nedeni olarak komedyenin sigara ve alkol kartelleriyle gizli bir anlaşma yapması olduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. 

Cem Yılmaz, dizi ve kendisi ile ilgili yapılan açıklamalara Twitter üzerinden yanıt verdi:

Cem Yılmaz, Bağımlılığa ve Sigaraya Hayır Derneği'nin kendisiyle ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalara "Bin dert var ama ben yine görevimi(!) yapayım. Bir dernek -25 yıldır yapıldığı gibi- beni, filmimi savcılığa şikayet etmiş! İddia da ben sigara kartellerinden para alıyormuşum ve filmlerde sigara içiyormuşum. Ey dernek, seni ciddiyete davet ediyorum! Ama sen bilirsin" diye cevap verdi.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.