Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Karaca, Hologram Konser Verdi!

Cem Karaca, Hologram Konser Verdi!

Cem Karaca'nın yaşamını beyaz perdeye taşıyan biyografik film "Cem Karaca'nın Gözyaşları," galasında unutulmaz bir an yaşandı.

Film müziğinin direktörü Cem Öget, orkestra eşliğinde Tamirci Çırağı adlı parçayı çalmaya başladı. Şarkının büyülü notası eşliğinde, önce Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, ardından da Cem Karaca'nın karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu, sahneye çıkarak izleyicilere duygusal bir an yaşattı.

Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu Sahnede Takdm Etti

Şarkının belirli bir anında İsmail Hacıoğlu, "Hanımlar beyler, şimdi karşınızda gecenin asıl sahibi: Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar!" diyerek sahneyi Cem Karaca'nın hologram görüntüsüne devretti.

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstlendiği filmde, başrolde İsmail Hacıoğlu yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi önemli isimler bulunuyor. Film, 26 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak ve ilk olarak sinema salonlarında gösterime girecek.

Cem Karaca'nın müzik kariyerinin yanı sıra aşk hayatı, yaşadığı olaylar, dönem Türkiyesi'ndeki zorluklar, sürgünler ve yasaklamalar gibi önemli konuları ele alan film, müzikal ve dram türlerini bir araya getirecek. Cem Karaca'nın hayatının çeşitli yönlerine odaklanan bu yapım, izleyicilere sanatçının derin ve çeşitli yaşamını sunmayı amaçlıyor.

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.