Öğrenci Kariyeri Banner

'Çapa'nın Gururu' Sahte Doktor Ayşe Özkiraz, Üniversiteyi Kazanamadı

'Çapa'nın Gururu' Sahte Doktor Ayşe Özkiraz, Üniversiteyi Kazanamadı

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sahte doktor diploması ile görev yaptığı ortaya çıkınca tutuklanan ve 8 yıl hapis cezasına çaptırılan Ayşe Özkiraz, tıp fakültesini kazanamadı.

Gözaltına alındıktan sonra 25 Ekim'de tutuklanan Özkiraz, cezavindeyken tıp fakültesini kazanmak için üniversite sınavına hazırlanmaya karar vermişti

YKS'de Yeterli Puanı Alamadı!

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini pratisyen hekim olarak tanıtan ve tutuklanarak cezaevine giren 21 yaşındaki Ayşe Özkiraz, tahliye olduktan sonra girdiği üniversite sınavını kazanamadı.

Kendisini pratisyen hekim olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Özkiraz, 25 Ekim’de tutuklanmış, cezaevindeyken üniversiteye hazırlanmaya karar vermişti.

Hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Özkiraz'ın beşinci duruşmasında tahliyesine karar verilmişti. Edinilen bilgilere göre, tek isteğinin sınavlara girerek tıp fakültesini kazanmak olduğunu ifade eden Özkiraz, tıp fakültesine yerleşmek için yeterli puanı alamadı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.