Öğrenci Kariyeri Banner

Büyük Hayalleri Olanlar Buraya; Workup!

Büyük Hayalleri Olanlar Buraya; Workup!

   İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House tarafından yürütülen Workup girişimcilik programıyla, girişiminizi büyütmenize yardımcı olunuyor. Girişimcileri, ihtiyaç duydukları alanlarda destekleyerek hızla büyümelerine yardımcı bir program.


IMG_5364


Neden Workup?

Workup’a dahil olan girişimcilerin Kolektif House üyeliği de oluyor. Levent'teki ofisinde kapı komşun olacak yatırımcılar, yatırım ağları ve aynı yollardan geçmiş, başarılı startup’larla her an iş bağlantıları kurabilirsin. Üstelik tüm Workup partnerlerinin sunduğu hizmetlerden ve Kolektifli olmanın tüm ayrıcalıklarından yararlanabilirsin.

IMG_5366

Teknoloji odaklı girişimine; iş fikri geliştirme, yalın girişimcilik metotları, araştırma ve müşteri geliştirme, ekip kurma ve yönetme, hukuk, finans ve muhasebe, pazarlama ve sunum teknikleri, satış ve pazarlama eğitimleri, mentor ve teknik danışmanlık desteği veriyoruz. Girişiminin hızlanmasını destekleyen eğitimlerin yanı sıra, Kolektif etkinlikleriyle çalışmayı eğlenceli kılıyor.

IMG_5365

Bir tohumun filizlenmesi, bir hayalin daha gerçekleşmesi için tasarlanan Workup programına katılmak isteyenler buradan ayrıntılı bilgiye ulaşıp başvurabilirler.

KAYNAK

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.