Öğrenci Kariyeri Banner

One-to-One MBA Etkinliği 18 Kasım'da İstanbul'da!

One-to-One MBA Etkinliği 18 Kasım'da İstanbul'da!
MBA'in günümüzde ne kadar önemli olduğunu ve bize neler katacağını MBA Nedir? Neden Yapmalısın? yazımızda sizlere aktarmıştık.

Bu konunun önemini bildiğimiz ve sizlere yeni kapılar açacağına emin olduğumuz bir etkinliğin duyurusunu yapmak istedik: One-to-One MBA!

Niçin Katılmalısınız?

OTO-photo-2

Dünya'nın En İyi İşletme Okullarıyla Birebir Görüşme Fırsatı:

Access MBA size dünyanın en çok tanınan işletme dereceleri (MBA ve  yöneticiler için işletme MBA'si) hakkında daha fazla bilgi edinmek ve önde gelen uluslarası işletme okullarının yöneticileri ile konuşma fırsatı yakalamanıza olanak sağlıyor.

Access MBA Etkinliğinde Yapılacaklar:

  • 20 dakikalık birebir toplantılar ve küçük grup toplantıları sırasında kabul yetkilisi ile toplantılara katılın.

  • Okul temsilcilerinin ve mezunlarının eşlik ettiği panel tartışmalarında yerinizi alın.

  • Access MBA danışmanlık ekibi ile birlikte GMAT ve burs bilgileri hakkında tavsiye ve destek alın.


One-to-one MBA etkinliğine kayıt olduğunuzda profiliniz beklentileriniz ve hedeflerinize karşılık gelen işletme okullarıyla dikkatli bir şekilde eşleştirilecektir. Bunların tamamı ücretsizdir. Etkinlikte yerinizi korumak istiyorsanız etkinlikten en az 10 gün önce kayıt yaptırmanız önerilir.

Niçin Kayıt Olmalısınız?

OTO-photo-3

MBA ve EMBA görüşmelerine katılabilmek yalnızca davet ile olmaktadır. İş dünyası profesyonelleri, profilleri ve katılımcı okulların kabul koşulları arasındaki eşleme seviyesine dayalı olarak seçilir. Bunlara dahil olanlar:

  • En az lisans derecesi veya eşdeğerinin bulunması

  • Akıcı derecede İngilizce

  • Mezuniyet sonrasında en az 2 ya da 3 yıl uygun iş deneyiminin olması


1. Adım: Adaylar online kayıt formunu doldurduktan sonra MBA uzmanları tarafından her bir profil gözden geçirilecek ve uygun adaylar aranarak kendi MBA projelerini detaylı bir şekilde anlamalarına, motivasyonlarını değerlendirmelerine ve seçeneklerini belirlemelerinin kazanılmasında yardımcı olunur.

2. Adım: İngilizce yürütülen bu konuşmayı takiben danışmanlar MBA adayının tercihlerini ve gereksinimlerini değerlendirir ve onlara uygun işletme okullarıyla eşleştirir.

3. Adım: birebir görüşmede seçilenler ardından  görüşmede planlanan işletme okullarının seçiminin bulunduğu bir listeyi alırlar. Adaylar okul listesini kendi danışmanlarıyla görüşebilir ve gerekirse değiştirebilirler.

Dipnot: Geç kayıt yaptırılması durumunda veya seçilen adaylara telefon üzerinden ulaşılamıyorsa etkinlik gününde hangi okulların hangi okulda toplanacaklarını belirlemek için danışma oturumlarına davet edilirler.

OTO-photo-4

"Bu, MBA yolculuğunuza doğru ilk adımı atma fırsatınız"


Yer ve Zaman Bilgileri


Takvim: 18 Kasım 2017 Cumartesi


Sabah 10.30= Karşılama Masası


11.00-16.30= Birebir Toplantılar


13.30-13.50= Panel Konuşmaları ("MBA: Yeni İş Bölgelerini Keşfedin",IE Business School, EDHEC Business School, HEC Paris'in katkılarıyla)


Mekan: 


Adres: Asker Ocağı Caddesi No:1 34435 Taksim/İstanbul


Bu muhteşem etkinliğe kayıt olmak için hemen tıkla! 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.