Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler!

24 Aralık Cuma günü vizyona giren filmler sinemaseverleri bekliyor.

The Matrix Resurrections

Sinema tarihinde kendine has bir yeri olan The Matrix serisinin uzun yıllar sonra gelen dördüncü filmi The Matrix Resurrections, orijinal üçlemenin ana karakterleri Neo ve Trinity'nin dönüşünü müjdeliyor.

Filmde, Bay Anderson gerçekliğinin fiziksel mi yoksa zihinsel bir kurgu mu olduğunu anlamak ve kendini gerçekten tanımak için bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacaktır. Ve eğer Thomas’ın…Neo’nun… öğrendiği tek bir şey varsa, o da, Matrix bir illüzyon olsa bile ondan çıkmanın veya ona girmenin tek yolunun bu seçim olduğudur. Elbette, Neo zaten ne yapması gerektiğini bilmektedir. Ancak henüz bilmediği şey, Matrix'in her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olduğudur. Deja vu.

Her Şey Yolunda

Tout s'est bien passé, 85 yaşındaki André'nin felç geçirmesi sonrası kızlarının onunla ilgilenirken bir yandan geçmişle yüzleşmelerini konu ediniyor.

Babalarının felç geçirdiğini öğrenince bir anda hayatları değişen iki kız kardeş bildikleri ama akıllarının gerisine atmayı tercih ettikleriyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Ebeveynlerinin mutsuz evliliği, babalarının yarı gizli cinsel yönelimi, kendi sabırlarının sınırları…

Dalgalar ve İzler

Dalgalar ve İzler, bir başlarına hayatta kalma mücadelesi veren Suna ve kızı Funda'nın hikâyesini anlatıyor.

Kocasının ölümünden sonra Suna ve kızı Funda’nın hayat sınavı başlar. Anne kız yaşam otobüsüne binmiş her durakta darbe almışlardır. Bir türlü ikna edilemeyen ablası, zorluklar içerisindeki annesi bile onlara çare olamaz. Suna, varlıklı olduğu dönemde aldığı eşyalarını satarak ayakta kalmaya çalışır. Son durakta neler olacağını onlarda bilmeden yol almaya devam ederler. Dalgalar, anne ve kızının yaşadığı kötü izleri silmeye yetecek midir?

Kaynak için tıklayın

 


Kadri Mervan Gezer

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kadri Mervan Gezer..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.