Öğrenci Kariyeri Banner

BTM Girişimcisi Olmak İçin Yılın İkinci Fırsatını Yakalayın!

BTM Girişimcisi Olmak İçin Yılın İkinci Fırsatını Yakalayın!

Girişimcilik potansiyelini güçlendiren ve yenilikçi iş fikirlerinin ticarileşerek ülkemize katma değer sağlaması amacıyla çalışmalarını yürüten Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), 2021 yılının ikinci çağrı dönemine devam ediyor!

UBI Global tarafından 70’i aşkın ülkede 700’den fazla kuluçka ve hızlandırma merkezi arasında “Dünyanın En Gelecek Vadeden Programı” ödülüne layık görülen Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) yeni girişimcilerini bekliyor.

Girişimcilere 3 bin metrekarelik yerleşkesinde hizmet veren yeni nesil startup merkezi BTM’ye, kurulduğu günden bu yana geçen 4 yıllık sürede 10 binden fazla başvuru yapıldı. 300 milyon lira değerlemeyi geçen yatırımları ve 80 milyonu aşan satışı ile adından bahsettiren BTM, eğitim ve seminer, mentor desteği, yatırımcı eşleştirmeleri, girişimcilerin yatırımcı karşısında sunum yaptığı demoday etkinlikleri, 7/24 ofis imkanı ve birebir danışmanlık gibi ücretsiz hizmetler sunuyor. 

Sen de "Benim bi' fikrim var!" diyorsan hemen başvur ve BTM'nin imkanlarından ücretsiz faydalan! Hayallerinize doğru büyük bir adım atmak bir tık uzağınızda.

Son Başvuru Tarihi: 11 Temmuz 

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.