Öğrenci Kariyeri Banner

Boğaziçi Fikir Üretme Kampı II Başlıyor!

Boğaziçi Fikir Üretme Kampı II Başlıyor!

Fikirler Yarışıyor!


Fikir Üretme Kampı, girişimci ruhlu gençlerin bir araya gelmesini ve kendilerine sunulan problemlere çözüm bulmalarını amaçlayan, yarışma konseptli bir etkinliktir. Yarışmanın amacı, çeşitli zorlu problemlere; (örneğin; önümüzdeki 70 yılda petrolün tükenecek olması) inovatif çözümler üretmelerini sağlamak ve fikirlerinin yaratıcı ve uygulanabilir olduğuna jüri üyelerini ikna etmelerini sağlamaktır.

Fikir Üretme Kampı’nın asıl hedefi, kariyerlerine girişimci olarak devam etmek isteyen öğrencilere, nasıl yeni fikirler üretebileceklerini ve sorunlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini göstermektir.

FÜK ile yarışmacılar takım olmanın ve yaratıcı düşünmenin gerekliliğini, mentorlerin deneyimine başvurmanın ve zaman idaresinin önemini yaşayarak kavrayacaklar!

fikir üretme kampı 3

Kimler Katılabilir?

Etkinlik bütün üniversite öğrencilerine açıktır.

Takımlar Nasıl Oluşturulur?

Fikir Üretme Kampı'nın amaçlarından biri, öğrencilerin takım olmanın önemini kavramasını sağlamaktır. İş hayatında, daha evvel tanımadığı insanlarla bir arada çalışması gerekecektir. Geleceğin girişimcisi yarışmada da tanımadığı katılımcılardan oluşan ekiplere karışık olarak yerleştirilecektir.

Fikir Üretme Kampı Nasıl Geçti?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Girişimcilik Alt Kurulu tarafından 19 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen Fikir Üretme Kampı'ndan görüntüler... İlgili link:


Fikir Üretme Kampı Nasıl Geçti?

Fikir Üretme Kampı II Tanıtım Videosu

2 Nisan 2017'de düzenlenecek olan Fikir Üretme Kampı'na katıl, girişimciliğe dair vizyonunu genişlet ve çeşitli ödüller kazan! İlgili link:

Fikir Üretme Kampı II

Ek Notlar

  • Etkinlik sertifikalıdır.

  • Etkinlik ücreti 15 TL'dir.

  • Başvurunuzun olumlu değerlendirilmesinin ardından bilet almanız için iletişime geçilecektir.


Eğer siz de ben bu etkinlikte yer almalıyım diyorsanız ilgili kayıt formunu mutlaka doldurun!

Kayıt Formu

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.