Öğrenci Kariyeri Banner

Bir Girişimciyseniz Bu Programlara Bakmadan Geçmeyin!

Bir Girişimciyseniz Bu Programlara Bakmadan Geçmeyin!

Girişimcilik zorlu bir yolculuk. Yürüdüğünüz yol engebeli bir patika ve siz henüz emekleyen bir bebeksiniz. Bu engebeli patikada elinizden tutacak birilerine ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte karşınızda ihtiyaç duyduğunuz o eller, sizi hızlandıracak 5 girişim programı!

1- TÜSİAD Bu Gençlikte İş Var!1

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla; eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan rehberliğe geniş yelpazede destek sağlayan bir girişimcilik programıdır. Program seçilen ekiplere TÜSİAD Girişimci Kulübü üyeliği, girişimci kampı, network imkanı, TÜSİAD üyelerinden rehberlik ve daha birçok destek sunuyor. Son başvuru tarihi ise 10 Mart 2021!

2- BTM İstanbul

BTM; İstanbul Ticaret Odası tarafından yenilikçi iş fikirlerinin ticarileşerek ülkemize katma değer sağlaması amacıyla bir vakıf olarak kurulmuştur. BTM’de fikirlerin iş modeli haline gelmesi sağlanırken; eğitim ve seminerler, mentor desteği, yatırımcı eşleştirmeleri, girişimcilerin yatırımcı karşısında sunum yaptığı demo günü etkinlikleri, İTO Komite eşleştirmeleri, 7/24 ofis imkanı, birebir danışmanlık gibi hizmetler girişimcilere tamamen ücretsiz sunulmaktadır.

3- JA StartUp Türkiye

JA StartUp programı yıllardır Avrupa içerisindeki 20 ülkede aktif olarak sürdürülse de, ülkemizden ilk kez bu yıl başvuru kabul etmektedir. 19-30 yaş arası gençlerin; iş dünyası gönüllüleri, eğitmenler ve mentorlar ile kendi startup’larını kurabilmelerine olanak sağlayan program süresince, fikirden, iş modeli geliştirmeye; temel finans eğitiminden, prototiplemeye kadar birçok eğitim, atölye çalışması ve mentorluk destekleri sağlanacaktır.

Program katılımcılarına, fikrini Avrupa’ya taşıyarak “JA Europe Enterprise Challenge 2021”e katılma fırsatı, ulusal ve uluslararası network, her ekibe mentor desteği, iş ve ürün geliştirme gibi konularda destek sunmaktadır.

Son başvuru tarihi 25 Ocak olduğundan, elinizi çabuk tutun!

4- Garanti BBVA Partners

Eğer hali hazırda olgunlaşmış bir girişiminiz varsa, aradığınız program Garanti BBVA Partners olabilir! Mentorluk, ofis, pazarlama destekleri, ticari referans ve iş birlikleri, teknik altyapı destekleri ve beraberinde finansmana erişim sunan program hiçbir ücret veya hisse de talep etmiyor! Yılda 2 kez açılan başvurularını internet siteleri üzerinden takip edebilirsiniz!

5- KWORKS Hızlandırma Programı

Koç Üniversitesi bünyesindeki program, derin teknoloji geliştiren ve hızlı ölçeklenme potansiyeli olan sürdürülebilir girişimlerin, sağlam temellere inşa edilerek ilerlemelerine yönelik tasarlanmıştır. Söz konusu programda teknoloji ve pazar doğrulama aşamalarının hızlıca gerçekleştirildiği ve erkenden müşterileriyle buluşturarak ticarileşmeyi amaçlayan girişimcilerin takip edildiği bir süreç bulunmaktadır.

Program katılımcılarına hukuk danışmanlığı, birebir destek, çalışma alanı, altyapı desteği gibi birçok konuda destek sağlamaktadır.

 

Umarım sizin için doğru eli tutar ve engebeli patikayı koşarak aşarsınız!


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.