Öğrenci Kariyeri Banner

Bir Dünya Devi Daha Kripto Parayı Kabul Etti!

Bir Dünya Devi Daha Kripto Parayı Kabul Etti!

Dünyaca ünlü perakende devi Walmart, kripto para ile satış dönemine geçiş yapmak için çalışmalara başladı.

Dünyaca ünlü perakende devi Walmart, son zamanlarda Tesla gibi şirketlerin kripto para ile satış dönemine geçmesinin ardından çalışmalarına başlayarak geleceğin paraları olarak görülen kripto varlıkların popülerliğinden faydalanmak gerektiğini söyledi.

Walmart, şu an için bu planını resmiyete kavuşturmadı fakat son günlerde LinkedIn gibi platformlarında kripto para alanında uzman kişiler için iş ilanı verilmesi oldukça dikkat çekti.

Walmart, LinkedIn sayfasında yayınladığı ilanda kripto para ve ürün liderliği konusunda “vizyoner bir lider” aradığını belirtti. Ek olarak ”Dijital Para Birimi stratejisini ve ürün yol haritasını geliştirmekten sorumlu olunacak.” şeklinde iş tanımının yapıldığı ilanda pozisyon için lisans derecesi ve ürün yönetiminde de on yıldan fazla deneyim istendiği söylendi.

Şu an için Walmart’ın bu hamlesi resmi bir açıklama gelmeden kesin olarak kripto para ile satış döneminin başlayacağı şeklinde yorumlanmamalı. Fakat geçmişte Tesla’nın da aynı adımları izleyerek kripto para ile satış dönemine geçmesi, şirketin önümüzdeki günlerde böyle bir hamle yapacağı iddialarını oldukça güçlendiriyor.

Kaynak için tıklayınız


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.