Öğrenci Kariyeri Banner

'Bihter' Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı!

'Bihter' Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Prime Video'nun yerli orijinal filmi olan "Bihter"in yayın tarihi belli oldu.

Prime Video'nun heyecanla beklenen yerli filmi ''Bihter''den ilk tanıtım yayınlandı. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter karakterini canlandırdığı film 16 Kasım'da sadece Prime Video'da bekleyenleriyle buluşacak. 

 ''Bihter'' Filminin İlk Fragmanı.

1920'lerde geçen film, güç ve cesaret üzerine odaklanıyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserlerinden biri olan Aşk-ı Memnu'dan esinlenilenilen film ''Bihter''; sadakatsizlik, korkaklık ve tutkuyu anlatan eşsiz bir hikaye sunuyor. 

Filmin oyuncu kadrosunda: Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

Merve Göntem'in senaristliğini üstlendiği, Mehmet Binay ve Caner Alper'in yönettiği filmin yapımcılığını ise Timur Savcı, Cemal Okan'ın üstlendiği TAFF Pictures imzalı film, Bihter'in aşkı uğruna verdiği savaşı kaleme alıyor..

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.