Öğrenci Kariyeri Banner

BESTalks İle Gelişmeye Hazır Mısın?

BESTalks İle Gelişmeye Hazır Mısın?

2021’e sonunda kavuştuk. Hepimiz için yeni yıl; yepyeni umutlar, heyecanlar, güzel deneyimler demek olsun.BEST ailesi olarak, bizim yeni yıl heyecanlarımızdan biri de BESTalks etkinliğimiz oldu. Bu etkinlik, senin de yeni yıl deneyimlerinden biri olsun.

O zaman gelin size biraz BEST ve BESTalks’tan bahsedelim .

BEST NEDİR?

Board of European Students of Technology (BEST), Avrupa Teknoloji Öğrencileri Topluluğu, sürekli büyüyen, kar amacı gütmeyen ve politik olmayan bir organizasyondur.Ayrıca öğrencilerin yeni deneyimler elde etmesi amacıyla,onları bir araya getirip şirket, üniversite ve öğrenci üçgenindeki bağları güçlendirerek geliştiren ve şirket simülasyonu şeklinde çalışarak geleceğe hazırlayan bir topluluktur.

BESTalks NEDİR?

BESTalks, BEST Isparta’nın pandemi dönemini verimli kılmak amacıyla, öğrencileri geliştirmek misyonu doğrultusunda, ​ ​öğrencilerin uzmanlaşmak istediği alanlara değinerek, alanında uzman kişiler ile çevrimiçi bir ortamda buluşturduğu ayrıca ilk ayağını 2 ve 4 Ocakta gerçekleştirdiği bir etkinliktir.

Peki biz​ ​etkinliğimizde neden “BEST ones Talk to you” diyoruz?

Çünkü alanında en iyi ve deneyimli olan isimlerin konuk olduğu etkinliğimiz; sohbet havasında geçen, konuşmacılarımızın bizimle tecrübelerini paylaştığı soru-cevap şeklinde ilerleyen bir etkinliktir.  Farklı sektörlerden konuklarımızın olduğu, birçok alanla ilgili bilgilerin verildiği etkinliğimizin oldukça zengin içeriğine bir göz atmak ister misiniz?

✨GİRİŞİMCİLİK 

✨İNOVASYON 

✨TURİZM ve HAVACILIK 

✨İNSAN KAYNAKLARI 

✨DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA 

✨LOJİSTİK 

✨KİŞİSEL MARKALAŞMA 

✨MARKA YÖNETİMİ 

✨E-TİCARET 

✨PAZARLAMA  

✨YÖNETİM 

✨DUYGUSAL ZEKA 

✨KURUMSAL HAYAT

Youtube platformunda gerçekleştirdiğimiz bu sohbette sizin sorularınızı da konuşmacılarımıza doğrudan ilettiğimiz bir sohbet ortamı yaratıyoruz.

Sizin de sektörler ve alanlar ile ilgili merakınız varsa sorularınızı katılım formundan veya yayın esnasında youtube yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz.

Canlı yayınımıza sizleri bekliyoruz!


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.