Öğrenci Kariyeri Banner

Beraber Ders Çalışabileceğiniz 4 Youtube Kanalı

Beraber Ders Çalışabileceğiniz 4 Youtube Kanalı

Covid-19 yüzünden dışarıya zorunlu durumlar haricinde pek çıkamıyoruz. Bu nedenle kütüphanelere de gidememeye başladık. Çünkü evlerde ders çalışmak pandemi döneminde sağlığımız için daha iyi ve şu sıralar en büyük önceliğimiz de kendimizi Covid-19'dan korumak. 

Kütüphanelerde ders çalışmak bir alışkanlıktır. Kütüphanenin o sessiz ortamında daha iyi konsantre olur ve daha iyi odaklanırız. Kütüphaneler, sessiz bir ortam sunmaları dışında, aynı zamanda onlarca insan bizimle birlikte, aynı ortamda ders çalışıyor hissini uyandırıyorlar.

Covid-19 sebebiyle kütüphanelere gidemediğimiz şu günlerde, bizi kütüphane ortamında hissettiren arayışlar içine girdik ve alternatiflere yöneldik.

İşte, biz de sizin için araştırdık ve evinize pandemi kurallarına uyarak, misafir getirip, beraber ders çalışabileceğiniz 4 Youtube kanalını sizler için derledik. 

1. Merve Study Corner 

Haftada 6 gün boyunca “benimle çalışın (study with me)” canlı yayını yapan ve beraber ders çalışabileceğiniz bu Youtube kanalında aynı zamanda eşsiz manzaranın da tadını çıkaracaksınız. 10 dakikalık ders molalarına sahip gerçek zamanlı bir çalışma arkadaşı olarak evlerinize geliyor. 

2. Estudiar Derecho 

Pomodoro tekniğini de kullanan bu Youtube kanalı sizlere verimli bir ders çalışma stili sunuyor. Kütüphaneye gitmeye ya da eve arkadaşınızı çağırmanıza gerek yok. Konsantre olmak bir tık uzağınızda. 

3. ChilledCow 

Ders çalışırken arkada ses olsun istiyorsanız bu Youtube kanalı tam size göre. Melodiler kulağınıza öyle güzel geliyor ki ders çalışma isteğiniz iki kat da artıyor. 

4. Study To Success 

Tek başınıza ders çalışmayı sevmiyorsanız, bu Youtube kanalını hemen inceleyin. Artık tek başınıza ders çalışmak zorunda değilsiniz. Sessiz bir çalışma ortamı ile bir tık uzağınızda.  

 

 

 


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.