Öğrenci Kariyeri Banner

“Ben Nazım Müzikali"nin Davetiyeleri Ücretsiz Dağıtılacak!

“Ben Nazım Müzikali"nin Davetiyeleri Ücretsiz Dağıtılacak!

Nazım Hikmet’in hayatını anlatan biyografik müzikal “Ben Nazım” prömiyerinin ücretsiz davetiyeleri 13 Eylül’den itibaren Radar İstanbul uygulaması ile dağıtılacak. 20 Eylül Salı akşamı dünya prömiyerini yapacak etkinlik, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek. 

 

 

Zülfü Livaneli’nin şarkıları, Mehmet Balkan rejisi ve kareografisiyle, Rengim Gökmen müzik direktörlüğü ve şefliğinde sahneye koyan oyunun başrölünde Engin Hepileri ve Hakan Özgömeç yer alıyor. Nazım Hikmet’in hayatı ve aşklarına yer verilecek olan müzikalde, Duende Global Çağdaş Dans Topluluğu da olacak. Senfoni ve rock orkestralarının solistlere eşlik edeceği müzikalde, Görkem Ezgi Yıldırım, Sibel Gürsoy, Zeynep Halvati, Petra Nachtmanova, Tevfik Gürsoy gibi isimler şarkıları seslendirecekler. 

Yaklaşık 100 kişilik bir ekibin yer alacağı gösteri, dünya standartlarında bir hikaye anlatıcılığıyla Türkiye’ye yeni bir müzikal anlayışı getirme hedefiyle yola çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek biyografik müzikalin davetiyelerine Radar İstanbul uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz. 

 

Kaynak


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.