Öğrenci Kariyeri Banner

Beklenen Apple Vision Pro’nun Çıkış Tarihi Netleşiyor!

Beklenen Apple Vision Pro’nun Çıkış Tarihi Netleşiyor!

Apple'ın oldukça pahalı Vision Pro karma gerçeklik başlığının piyasaya sürülmesine çok az bir süre kalmış olabilir. Apple, Vision Pro karma gerçeklik başlığını tanıttığında, net bir çıkış takvimi yoktu. Ancak yeni gelen raporlara göre Apple Vision Pro, beklenenden daha erken bir zaman diliminde piyasaya giriş yapabilir.

Apple Vision Pro, Şubat ayında çıkabilir

Bloomberg haberine göre, Apple Vision Pro, şubat ayında piyasaya sürülebilir. Apple'ın geçtiğimiz haftalarda Çin'de başlığın üretimini artırdığı ve cihazları ocak ayı sonuna kadar tüketiciler için hazır hale getirmeyi amaçladığı belirtiliyor.  Üretimi hızlandırmanın yanı sıra Apple'ın geliştiricilere bir e-posta göndererek uygulamalarını başlık için en son araçlarla test etmelerini ve yazılımlarını geri bildirim için şirkete göndermelerini istediği söyleniyor. Bu gelişmeler de cihazın yakında piyasaya çıkarılacağının işareti olabilir.

Apple Watch'un satışına başlandığında yepyeni bir ürün tanıtılmıştı. Vision Pro, uzun yıllar sonra firmanın yeni donanımı olacak. Başlığın birden fazla olası konfigürasyonu olduğundan ve her müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirilebileceğinden, Apple görünüşe göre her perakende mağazasından en az iki personeli bunun için eğitecek.

Vision Pro satışa sunulduğunda müşterilere 3.499 dolara mal olacak, ancak Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre daha önce Apple'ın 1.500 ila 2.500 dolar arasında olacak daha uygun fiyatlı (ve daha az güçlü) bir versiyon üzerinde çalıştığını bildirdi.

Kaynak

 

 


Betül Doğan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Betül Doğan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.