Öğrenci Kariyeri Banner

“Başlangıç Noktası Akademi” Staj Başvuruları Açıldı

“Başlangıç Noktası Akademi” Staj Başvuruları Açıldı

Başlangıç Noktası Akademi, Türkiye Bilişim Vakfı’nın bir inisiyatifi olan Başlangıç Noktası’nın başlattığı, üniversite öğrencilerine 21. yüzyıl yetkinlikleri çerçevesinde bir eğitim alternatifi oluşturmayı amaçlayan bir programdır. Alanının düşünce liderleri tarafından hazırlanan eğitimler, Dünya Ekonomik Forumu ile Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü  gibi seçkin kuruluşların raporları dikkate alınarak oluşturulmuştur. Eğitimlerimiz çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleşecektir ve interaktif olacaktır. Programdan başarıyla mezun olan etkili genç liderler, program sonrasında aşağıda yer alan birçok seçkin kurumda staj yapma imkanı bulabilecek. 

Başvuru Tarihleri

1.01.2021 – 1.02.2021

Program Süresi

Şubat 2020 – Haziran 2020 (Yaklaşık 5 Ay)

Başvuru Koşulları

Üniversitelerin lisans programlarına kayıtlı 3. ve 4. sınıf öğrencilerin üniversite ve bölüm fark etmeksizin Başlangıç Noktası Akademisi Programına başvurabilirler.

Başvuru İçin Linkler

Adaylar başvuruları https://e-bursum.com ve https://bit.ly/3naXB4l bağlantıları üzerinden yapabilirler.


Çiğdem Yavuz

Çiğdem Yavuz, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Mezunudur. İş yaşamına Kariyer Uzmanı olarak devam etmektedir. İlgi alanları Yerel Yönetimler, Kariyer, İş Piyasaları ve Kişisel Gelişim konularıdır.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.