Öğrenci Kariyeri Banner

Bambaşka Dünyalara Yolculuk Edeceğiniz 3 Film Önerisi

Bambaşka Dünyalara Yolculuk Edeceğiniz 3 Film Önerisi

 

  • Prestij

prestij

Beyninizin sinir uçlarına kadar oynandığını hissedebileceğinizbir başyapıt. Zamanınızı, klasik kavramları sorgulamanız için birebir olan bu film iki sihirbazın çekişmesinin hikayesidir. Şayet akıl oyunlarına ilginiz varsa bu film tam da sizlere göre !

  • Yeşil Yol

yeşil yol

Adalet nedir? Kim suçlu, kim masum? Klasik fiziksel algılar bizleri her zaman doğru sonuca götürür mü? Tüm bunları sorgulamanıza sebep olacak bir film önerisi bu. Bambaşka psikolojik ve sosyolojik sorgulamalara girmeniz ve kendinizi filmin bu sorgulayıcı dünyasında bulmanız muhtemel :)

  • Yıldızlararası

yıldızlararası

Zaman, uzay, kavramların karışması... Sizce zaman tek bir doğruda mı ilerliyor? Yoksa birçok anın çakışması mı? Veyahut bu tanımlamalardan bambaşka bir şey mi... Muhtemelen insanlığın bunu çözmesinin bu dünyada pek mümkünatı yok, çünkü zaman bizlerden öte bir kavram. Lakin en azından sorgulanması gereken üzerine düşünülmesi gereken bir kavram ZAMAN. Bu sorgulamaya girmek ve kendinizce beyninizde farklı düşünceler oluştutmak istiyorsanız bu film sizlere birçok pencere açacaktır...

 

Şimdiden iyi seyirler diliyorum. Kendim de izleyip içerisinde sürüklendiğim ve sorgulamalara girdiğim bu üç filmi siz değerli okuyucularımızla paylaştım. Kendi fikir dünyanızda farklı pencerelerle, farklı dünyalara açılmanız temennisiyle...


Büşra Canpolat

Kocaeli Üniversitesi - Hukuk Fakültesi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.