Öğrenci Kariyeri Banner

Avatar: The Way of Water Sonunda Disney Plus'a Geldi!

Avatar: The Way of Water Sonunda Disney Plus'a Geldi!

James Cameron'ın çok beklenen ve geçtiğimiz senenin sonunda sinemalarda izleyici ile buluşup izlenme rekorları kıran devam filmi Avatar: The Way of Water, sonunda Disney+'ta yayınlandı.

İzleyenleri özellikle yarattığı ütopik  evrenle içine çekmeyi başaran film, sinemadan sonra  Disney+'a da geldi. Avatar: The Way of Water, 7 Haziran itibariyle Disney+'ta izleyiciyle buluştu.

Avatar'ın İlk Filminden 10 Yıl Sonrasına Yolculuğa Çıkıyoruz!

Vizyona girdiğinden beri rekor üstüne rekor kıran The Way of Water,  2.32 milyar dolar gişe hasılatı ile dünya çapında tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi olmayı başardı. 

İlk filmiyle de büyük başarılar elde eden ve izleyiciyi peşinden sürükleyen yapım bu kez bizi ilk filmde izlediğimiz olaylardan on yıl sonrasına götürüyor ve bizi bambaşka bir dünya ile yeni maceralar karşılıyor.

Filme ulaşabilmek için tek yapmanız gereken Disney+'a üye olmak. Aylık 64.99 TL ya da dilerseniz yıllık 649.90 TL'ye hemen üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. Disney+'a ulaşmak için tıklayın.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.