Öğrenci Kariyeri Banner

Avatar 2 Filminden Beklenmeyen Hamle!

Avatar 2 Filminden Beklenmeyen Hamle!

Avatar: The Way of Water filmi, sadece ABD'de daha vizyona girmeden 38 milyon dolar hasılat yaptı. Filmin ilk haftası için tahmini hasılat beklentisi ise oldukça yüksek. 13 yıldır yolu gözlenen Avatar’ın ikinci filmi Avatar: The Way of Water'ın, ülkemizde bu hafta vizyona gireceği duyuruldu.

Film, ön gösteriminde ve vizyona girdiği az sayıda sinemada izleyenlerden olumlu tepkiler almayı başarmıştı. Büyük beklentiyle beklenen filme olan merak bu sayede oldukça yükselmişti. Bu merak, şimdiden yapımcıların banka hesabına da yansımaya başladı. Film henüz vizyona girmeden sadece ABD’de 38 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Bu hasılat sadece biletlerin ön satışlarından elde edildi.

Avatar: The Way of Water Fragmanı!

Avatar: The Way of Water, sektör kaynaklarına göre tahmini olarak ilk haftasında sadece ABD’de 150 milyon dolar ile 175 milyon dolar arasında gelir elde edebilir. Bu sayı, 2009’da vizyona giren serinin ilk filminde 77 milyon dolardı.

Filmin toplam hasılatı ise şu anda tahmin edilemiyor. Serinin ilk filmi, tüm satışlar ve sinemalar ile ABD’de 760 milyon dolar, dünya çapında toplam 2 milyar 922 milyon dolar gelir elde etmeyi başarmıştı. Film, bu hasılat ile günümüzün en çok hasılat yapan filmi unvanını taşımaya devam ediyor.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.