Öğrenci Kariyeri Banner

Apple iPhone 15 Pro Max ile Bir İlki Gerçekleştirecek!

Apple iPhone 15 Pro Max ile Bir İlki Gerçekleştirecek!

Apple, satışlarını arttırmak için iPhone 15 ve iPhone 15 Plus'ta bir sürü yeni değişiklik yapacak.

En yeni tasarımlarla donatılılan standart modelleriyle Apple iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'i bu seride öne çıkaracak. Bu yüzden Apple yalnızca 'Pro' modellerinde görülecek özel değişiklikler yapmayı düşünüyor.

Apple iPhone 15 Pro Max ile Bir İlki Gerçekleştirecek!

iPhone 15 Pro Max ile birlikte Apple şimdiye kadar ki en ince telefonunu piyasaya sürecek.

Apple, iPhone 15 Pro Max ile birlikte daha ince çerçeveleri vurgulamayı ve  onu 'süper amiral gemisi' olarak adlandırmayı amaçlıyor.

Universe adlı haber kaynağı Twitter'da bir iPhone 15 Pro Max'in  ana ekran camının görüntüsünü paylaştı. Bu telefon ile birlikte çerçeveler oldukça küçültüldü. Universe, iPhone 15 Pro Max'i 'süper amiral gemisi' adlandırdı. Söz konusu cihaz bir akıllı telefondaki en ince çerçevelerden birine sahip olacak.

ShrimpApplePro adlı bir başka kaynağa göre ise iPhone 15 Pro Max'in çerçevelerinin kavisli olacağını belirtti.

iPhone 15 Pro modellerinde katı hâl düğmeleri ve telefonunun sessize aldığımız tuşun yerini alacak bir Eylem Tuşu gibi yeniliklerin olacağı söylenmişti. Son söylentiler, Apple'ın bu yıl bu yeniliklerini düşünmediği ve bu düğmelerin gelecek yılın 'Pro' iPhone'ları için ayrılacağı yönünde.

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.