Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'ın 2023 Planları Açıklandı!

Apple'ın 2023 Planları Açıklandı!

Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın 2023 yılındaki planlarını paylaştı. Yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki yıl en çok bilgisayarları ile gündemde olacak olan şirket, neredeyse her modelini yenileyecek.

Apple ile ilgili açıklamalarıyla yakından tanınan Bloomberg yazarlarından Mark Gurman, şirketin yaklaşmakta olan planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Power On etkinlikleri kapsamında konuşan Gurman, Apple'ın yepyeni ürünler üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Yeni MacBook Pro Merak Konusu

Mark Gurman tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, yeni monitörler üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda; Studio Display ve Pro Display XDR isimli monitörlerin yenisinin geleceğini söyleyen Gurman'a göre bu yeni monitörler, Apple'ın M serisi işlemcilerinden güç alacak. 

Apple'ın en çok rağbet gören ürünleri arasında bulunan MacBook Pro'nun da yenilenmekte olduğu söyleniyor. Öğrenilen bilgilere göre Apple, bir süredir M2 Pro ve M2 Max işlemcilerle çalışan 14 ve 16 inç boyutlu MacBook Pro üzerinde çalışıyor. Mark Gurman'ın iddiası gerçeğe dönüşürse, bu yeni dizüstü bilgisayarlar 2023'ün ilk aylarında tanıtılacak. 

Gurman'a göre Apple, all-in-one bilgisayarı iMac ile ilgili de çalışmalarını devam ettiriyor. Açıklamalara göre Apple'ın 2023'te tanıtacağı iMac, M3 işlemciden güç alacak ve yılın sonuna doğru teknolojiseverlerin beğenisine sunulacak. Gurman aynı zamanda, M2 işlemciden güç alacak Mac Mini ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ancak bu ürünün ne zaman çıkacağının belli olmadığını da söylüyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.