Öğrenci Kariyeri Banner

Apple, Güncelleme İle Gelecek Olan Yenilikleri Paylaştı!

Apple, Güncelleme İle Gelecek Olan Yenilikleri Paylaştı!

iOS 16.2 Beta ile birlikte Apple'ın değişiklikleri de belli oldu. En önemli değişikliklerden biri de, Apple'ın uygulamalarına haberler eklemesi.

Apple, iOS'taki mevcut Hava Durumu uygulamasına ek işlevler ve bilgiler getirmeye çalışıyor. Şirketin en son iOS 16.2 Beta'sı, Hava Durumu uygulamasına birkaç güncelleme getirecek şekilde değişiklikler içeriyor.

Apple News Uygulamalara Geliyor!

Şu an itibariyle iOS'un Hava Durumu uygulaması, mevcut sıcaklığı ekranın üst kısmında büyük bir yazı tipinde ve üzerinde şehir adıyla gösteriyor.

Hava Durumu uygulaması ayrıca arka planda günün sıcaklık aralığını ve 10 günlük hava tahminini de gösteriyor. Bir Cult of Mac raporuna göre Apple, daha fazla özellik eklemek için yakında yerel hava durumu bilgileri ve ilgili haberleri Hava Durumu uygulamasına yükleyecek.

Bu yerel haberler, kasırgalar, hortumlar, dolu, kar fırtınası ve daha fazlası gibi şiddetli hava olaylarını da barındırıyor. Ayrıca beta test kullanıcıları, özelliğin şu anda yalnızca büyük şehirlerde kullanılabildiğini ve Apple News'de hava durumuyla ilgili hikâyeler sunduğunu da vurguladı.

Benzer şekilde Apple News de artık Borsa uygulamasında görünüyor.

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.