Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan Yılın Son Bombası Geliyor!

Apple'dan Yılın Son Bombası Geliyor!

Yeni MacBook'lar için çalışmalarını hızlandırdığı ortaya çıkan Apple'ın, M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro'ları yıl sonunda duyurması bekleniyor.

Bu yılın Haziran ayında düzenlenen WWDC 2022 etkinliğinde M2 işlemcili MacBook Air ve MacBook Pro’yu duyuran Apple’ın, yeni MacBook’lar için çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. İddiaya göre M2 Pro ve M2 Max işlemcili MacBook Pro bu sonbaharda tanıtılacak.

Satışa Sunulması 2023'ü Bulabilir!

Bloomberg editörü Mark Gurman tarafından hazırlanan son rapora göre, daha yetenekli M2 işlemciler bu sonbaharda düzenlenecek etkinlikte duyurulabilir. Lansmana iPhone 14 serisinin damga vurması bekleniyor, ancak M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro’lar da göz ardı edilemeyecek gibi görünüyor.

Gurman’ın iddiasına göre sonbahar etkinliğinde 14 inç ve 16 inçlik iki MacBook Pro göreceğiz. Bu modeller, M1 Pro ve M1 Max’li MacBook’ların selefi olacak.

Apple’ın geçtiğimiz yıl 14 inç ve 16 inçlik iki MacBook Pro’lara MagSafe şarj desteği, daha fazla bağlantı noktası ve daha başarılı ekranlar tercih ettiğini gördük. Bundan dolayı yeni MacBook Pro tasarım ve özellik konusunda kabaca aynı olacak gibi.

Gurman’ın iddiasına göre yeni nesil MacBook’lardaki ana değişiklik M2 Pro ve M2 Max üzerinde olacak. Bu da doğal olarak hem M1 Pro ve Max’ten hem de M2’den daha güçlü MacBook Pro’lar göreceğimizi ifade ediyor.

Yeni M2 MacBook’lar bu sonbaharda duyurulacak olsa da, devam eden tedarik zinciri sorunları nedeniyle satışlarda gecikme olması bekleniyor. Yeni modellerin 2022 sonbaharıyla 2023 ilkbaharı arasında satışa sunulacağı düşünülüyor.

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.