Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan Uygun Fiyatlı AirPods Geliyor!

Apple'dan Uygun Fiyatlı AirPods Geliyor!

Teknoloji devi Apple, uygun fiyatlı olması beklenen yeni kablosuz kulaklığı üzerinde çalışmaya başladı. AirPods Lite ismi verilen kulaklığın yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple, kulaklık pazarındaki hacmini büyütmey hedefliyor. Ortaya çıkan son iddialara göre, şirket çok daha uygun fiyatlı bir AirPods üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. AirPods Lite olarak adlandırılması beklenen yeni kulaklık, diğer markaların fiyatlarıyla rekabet edecek gibi görünüyor.

İsmi Henüz Netleşmedi!

Bir süre önce ortaya çıkan iddialar Apple’ın fiyatlandırmada yeni bir strateji izleyeceğini ortaya çıkarmıştı. iPhone 14 Plus’ın satışlarından memnun olmayan Apple’ın ürün yelpazesindeki diğer modellere de el atacağı söyleniyordu. AirPods ve AirPods Pro’ya ek olarak yeni ve çok daha ucuz AirPods Lite geliştirilmek için çalışmalara başladı.

Teknoloji analisti Jeff Pu tarafından aktarılan bilgilere göre, yeni kablosuz kulaklığın ismi henüz netleşmedi. Ancak projenin şirket içerisinde “AirPods Lite” olarak adlandırıldığını belirtti. Yine de Apple’ın bu model ismini kullanması olası durmuyor.

Uygun fiyatlı AirPods hakkında ayrıntılar henüz netleşmedi. Diğer markalar ile rekabet etmesi için tasarlanmış olsa da, Apple’ın kalite standartlarından ödün vermeyeceği biliniyor. AirPods 2. nesil 3 bin TL’lik fiyatıyla Apple’ın en uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı konumunda.

Pu, yeni kulaklığa ek olarak Apple Watch hakkında da ilginç detaylar aktardı. Apple Watch Ultra‘nın micro-LED ekrana sahip olacağını iddia eden Pu, aynı zamanda boyutların da büyüyeceğini söyledi.

 

Kaynak

 


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.